Kablosuz yaşamın dünya oyuncusu AirTies, Amsterdam’da düzenlenen Uluslararası Kablo ve Uydu Ödülleri’nde (CSI Awards) 802.11ac teknolojisine sahip yeni ürünü Air 4820 ile en iyi tüketici teknolojilerine verilen “Best Customer Premise Technology” ödülüne layık görüldü. 12 – 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Yayıncılık Kongresi’nde (IBC 2014- International Broadcasting Convention) dağıtılan ödüller, sektör profesyonellerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi.
 
Evde video aktarımını kablosuz olarak yapabilmenin en kolay çözümünü sunan dünyanın en hızlı Kablosuz Video Erişim Köprüsü AirTies Air 4820, aldığı ödülle başarısını pekiştirdi. Ayrıca, aynı anda 10 cihaza kadar yüksek çözünürlüklü (High Definition - HD) video aktarımı yapabilen Air 4820, evin her yerinde interneti aynı hızda kullanma imkanı sunuyor.
 
AirTies Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Bülent Çelebi ödülle ilgili yaptığı açıklamada; “’Best Customer Premise Technology’  kategorisinde bu prestijli ödülü almış olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Ödüle layık görülmüş olmamız, ürünümüzün IPTV ve Pay-TV operatörlerinin müşterilerine ev için sunabileceği en iyi kablosuz çözüm olduğunu gösteriyor” dedi.
 
Alanında uzman profesyoneller tarafından değerlendirilen Uluslararası Kablo ve Uydu Ödülleri, sektörün en kapsamlı, rekabetçi ve saygın ödüllerinden biri olma özelliği taşıyor. Ödüller kablo, uydu, televizyon yayıncılığı, mobil ve IPTV (İnternet üzerinden TV yayını) sektörlerinde teknik ve ürün pazarlama alanlarında üstün başarı gösteren ürün ve şirketlere veriliyor.