Apple'ın geçtiğimiz yaz 3 milyar dolara satın aldığı Beats ilk meyvesini verecek. Satın alma sonrası yaşanan Apple ve Beats aleyhine açılan telif hakkı davaları, iki şirket için zor bir süreç geçmesine neden olmuştu. Ancak tüm bunlar geride kaldı ve Apple, satın aldığı Beats’in ürün yelpazesini genişletti. 
 
Apple, bu satın almanın hemen ardından Beats, yeni kulaklığı Solo 2'yi satışa çıkarttı.  Ancak Solo 2 kuaklığın üzerinde Apple ile alakalı herhangi bir ibare ve logo bulunmuyordu. Ancak ortaya çıkan son belgelere göre yakında Apple markalı ilk Beats kulaklıklar tanıtılacak.

beatssolo2wirelessdocuments
 
Geçtiğimiz gün FCC yani ABD Federal İletişim Komisyonu'ndan sızan belgelerde yakında Solo 2 modelinin farklı bir versiyonu daha tanıtılacak ve bu model ilk Apple markalı Beats kulaklık olacak. Diğer taraftan bu modelin önceki modele göre farkı ise Bluetooth 4.0 LE bağlantı ile kablosuz olarak kullanabilmesi olacak. Üründe Beats logosuyla birlikte Apple logosunun yer alıp yer almayacağı henüz bilinmese de, FCC’ye sunulan belgelerde kulaklıkta Apple markasının ve şirketin adresinin bulunduğu görülüyor.

Apple markalı ilk Beats kulaklığın fiyatının 199 ile 379 dolar arasında olması bekleniyor.