Dünya kablosuz ağ pazarının lider markası TP-LINK, en popüler powerline adaptör modeli olan TL-WPA4220’yi tek olarak da satışa sundu. Tek olarak satılan TL-WPA4220, ek adaptöre ihtiyacı olan her marka powerline kullanıcısını hedefliyor.
Dünya kablosuz ağ pazarının lider markası TP-LINK, en popüler powerline adaptör modeli olan TL-WPA4220’yi tek olarak da satışa sundu. İnterneti ev ya da ofisin içinde elektrik hattını kullanarak taşımayı sağlayan powerline adaptörler, kablo çekmeden, duvar delmeden evin/ofisin her yerine prizden internet sağlıyor.
 
Elektrik kablolarını aynı zamanda interneti taşıyan kablolar haline getiren powerline adaptörler, genellikle ikili kit halinde satışa sunuluyor. Bir adaptör modeme bağlanarak elektrik prizine takılıyor; diğer adaptör ise internete bağlanmak istenen oda ya da bölgedeki prize takılarak kullanılıyor. TP-LINK’in tek olarak satışa sunulan modeli TL-WPA4220 ise, powerline adaptör kullanan ama daha fazla adaptöre ihtiyacı olanları hedefliyor. İkili kit yerine tek adaptör almak isteyenler için fiyat açısından da uygun bir çözüm olan TL-WPA4220, her marka ve model powerline adaptörle uyumlu çalışabiliyor.
 
Tak&Çalıştır özellikli TL-WPA4220, hem kablolu hem kablosuz bağlantıyı destekliyor. Bu nedenle mevcut powerline adaptörleri kablolu bağlantı sağlayan kullanıcılar için de ideal bir çözüm olan cihaz, prize takılıp üzerindeki düğmeye basılarak aktif hale geliyor. 300Mbps kablosuz hız sunan ürün ile sorunsuz ve kesintisiz internet bağlantısı kurmak mümkün. Powerline adaptörü farklı oda/bölümlerdeki prizlere takarak, interneti taşımak söz konusu.
 
Kiracılar için uygun internet çözümü
Powerline adaptörler, özellikle sık ev değiştiren kiracılar için çok uygun ve az maliyetli bir çözüm. Kablo çekme, herhangi bir yeri delme gibi işlemler gerekmediği için ev sahipleri ile sorun yaşamadan ve kablo maliyetlerine katlanmadan interneti odalara dağıtmayı sağlıyor. Ev değişikliği gerektiğinde modem ve adaptörleri yeni eve götürüp bağlamak son derece rahat oluyor.
 
Aynı zamanda küçük ofisler için de uygun bir internet çözümü olan powerline adaptörler, özellikle kalın duvar, ahşap kaplama gibi kablosuz ağ sinyallerini dağılmasını engelleyen unsurları aşmak için ideal bir çözüm. Bu tür sorun yaşanan bölgelerde prize takılacak adaptör ile elektrik hattından interneti taşımak bağlantı sorununu çözüyor. TL-WPA4220 gibi hem kablolu hem kablosuz bağlantıyı destekleyen bir adaptör ile o bölgede kesintisiz ve hızlı bir şekilde kablosuz ağa erişilebiliyor.
TP-LINK’in tek olarak satışa sunulan TL-WPA4220 powerline adaptörün tavsiye edilen satış fiyatı 82 USD +KDV.