Logitech, markaya özel Romer-G mekanik tuşlarıyla ön plana çıkan ultra hafif klavye Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboardürününü tanıttı. Standart mekanik klavyelere göre yüzde 25 daha fazla hız imkanı sunan Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, daha da dayanıklı olmasının yanı sıra Tenkeyless (TKL – Ontuşsuz) yani sayısal tuş takımı bulunmayan tasarımında akıllı RGB aydınlatma özelliğini bulunduruyor. Ayrıca bu klavye, mobil cihazınız ile oyun içi tüm bilgilerinize ulaşabilmenizi sağlayan bir Logitech G uygulaması olan Arx Control özelliğine de sahip.



Logitech Oyun Bölümü Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ujesh Desai: ‘Bu ultra hafif, dayanıklı ve kullanışlı klavyeyi yaratmak için her yaştan birçok oyuncu ile ve eSpor takımlarımızla çok yakın çalışmalar yürüttük. G410 Atlas Spectrum mekanik klavye fanlarımızın uzun zamandır talep ettiği şekilde küçük boyutuyla mouse’unuzu hareket ettirmek için yeterli alan sağlıyor ve hafifliğiyle her türlü ev dışı oyun aktiviteniz için çantanıza atıp rahatça dışarı çıkabilmenize olanak sağlıyor.

Özel Romer-G Mekanik Anahtarlar
Logitech G410 Atlas Spectrum, sahip olduğu özel Romer-G mekanik anahtarlar, rakip mekanik anahtarlara göre yüzde 25 daha fazla tuş basma hızı sağlıyor. 1.5 mm’lik aktivasyon noktası ile Romer-G anahtarlar komutları daha hızlı alıyor ve size milisaniyenin bile önemli olduğu yüksek rekabet gerektiren oyunlarda avantaj sağlıyor. Geliştirilmiş özellikleri ile 70 milyon vuruş darbesine kadar dayanıklı ve diğer rakip ürünlere oranla yüzde 40 daha uzun ömürlü.

Ultra-hafif, Sayısal Tuş Takımı Olmayan Tasarım
Logitech G410 Atlas Spectrum, oyunlar için yaşamsal önemi olan tüm tuşları ile LAN etkinliklerine veya arkadaşlarınızın evine kolaylıkla taşınabilir ve küçük oyun alanlarına sığdırılabilir. Sayısal tuş takımı ve makro tuşları olmadığı için mouse’unuzla geniş hareketler yapabilecek alan kazanabilirsiniz. Buna ek olarak, kompakt tasarımı ellerinizi birbirine yaklaştırmanızı kolaylaştırarak, özellikle düşük DPI-oyuncuları için çok önemli olan gelişmiş bir konfor sunuyor.

Akıllı Full Spektrum RGB Aydınlatma
Merkezi arka aydınlatma, karanlıkta bile oyun içi doğru tuşları bulmanıza yardımcı oluyor. Logitech Oyun Yazılımı ile eşleştirildiğinde, aydınlatmayı kişiselleştirebilir ve 16.8 milyon renk arasından her tuş için istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz. Yazılım ile Logitceh G cihazları üstünden ışık örneklerini senkronize edebiliyor diğer komutları ve tuşları renklerine göre işaretleyebiliyor, kurulumunuza uygun olarak renklerini değiştirebiliyor veya oyun profillerini kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun sırasında mükemmel ışığa ulaşmak için parlaklığı kontrol edebiliyorsunuz. Logitech G410 Atlas Spectrum daha temiz ve okunabilir bir görüntü için düğmeler üzerinde eşit aydınlatma sağlıyor.

Arx Control Uygulaması
iOS® veya Android için ücretsiz bir uygulama olan Logitech Arx Control, oyun bilgilerinize, önemli sistem istatistiklerine ve çok daha fazlasına mobil cihazlarınız üzerinden kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Logitech G410 Atlas Spectrum, masanızın üzerinde herhangi bir yere yerleştirilebileceğiniz ve Arx Kontrol uygulamasına erişiminizi sağlayacak telefon veya tablet standı Arx Kontrol istasyonu ile birlikte geliyor.