Netis’in Türkiye distribütörü DataStar, Wi-Fi kapsama alanını kolayca genişleten Netis E1 cihazını satışa sundu. Küçük boyutuyla her yere taşınabilen Netis E1, duvara monte yapıya sahip, kolay kurulup kullanılan bir çözüm.
300Mbps kablosuz hız desteği sunan ürün, yüksek hız desteği ile Wi-Fi kapsama alanını genişletiyor. Hem ev, hem ofis kullanımı içi uygun olan ürün, taşınabilir boyutu sayesinde seyahatlerde de kullanılabiliyor. Evde ya da ofiste çeşitli engeller nedeniyle Wi-Fi sinyallerinin ulaşamadığı ya da az ulaştığı ölü bölge sorununu ortadan kaldıran ürün, en uygun noktadaki bir prize takılarak kullanılıyor. Üzerindeki WPS düğmesine basılarak modem/router ile eşleşen ürün, bu denli kolay kuruluyor. 
802.11n standardını destekleyen ürün geriye dönük b/g ürünlerle de uyumlu çalışıyor. Özellikle geniş ev ya da ofisler için ideal bir kapsama alanı genişletme ürünü olan Netis E1, uygun fiyatlı bir çözüm.  Tüm Netis ürünleri gibi kolay kurulup kullanılabilen ürün ile ev ve ofislerde ‘ölü bölge’ sorunu ortadan kalkıyor. DataStar, Netis E1 modelinin 39,99 USD + KDV fiyatla satılmasını tavsiye ediyor.