Teknoloji şirketi OKI’nin CMYK+1 spot renkte baskı yapabilen, renkli yüzeylere beyaz renk veya parlak baskı yapma özelliği ile ön plana çıkan, transfer baskı özelliği bulunan A3 yazıcısı ES9541, yeni yılda kişiye ve kuruma özel  ürünler yaratmak isteyen baskı profesyonellerine zengin seçenekler sunuyor.
 
ES9541 ile çok çeşitli renklerde ve parlak kapak baskıları yapmak, transfer kağıdı aracılığıyla seramik, cam, deri, metal, ağaç… gibi yüzeylere özel mesaj, şirket-kurum logosu içeren tasarımlar basmak, renkli tişörtler, davetiyeler, bilet, ilan noktaları ... ve daha fazlasını, en uygun maliyetle elde etmek mümkün oluyor.  Kartvizitten, 1,3m uzunluğundaki afişlere ve 360 gr/m2’ye kadar kağıt ağırlığına baskı yapma kapasitesi de ES9541’in bir başka dikkat  çeken özelliği  olarak öne çıkıyor.
 
OKI’nin “Multi level ProQ” ve isteğe bağlı olarak  bir EFI Fiery® XF sunucu teknolojilerini de kullanan ES9541, tüm baskılarda yüksek kalitede  renkler, ince detaylar ve yüksek canlılık, gerçeklik  hissi veren sonuçlar  sunuyor. 
 
OKI’nin inovasyon yeteneğini kullanarak, grafik sanatları sektörüne özel olarak geliştirdiği,  kendi segmentinde bir ilk olan devrim niteliğindeki ES9541, “Good Design ve “Viscom” ödüllerine sahip bulunuyor.