LED teknolojisi ile 25 yıl önce yazıcı üretmeye başlayan ilk şirket olan OKI’nin renkli yazıcı portföyünde, bireylerin ve farklı büyüklükteki şirketlerin ihtiyaçlarına uygun mükemmel baskı, grafik ve renk kalitesine, uygun maliyet ve rakipsiz  medya esnekliğine sahip ürün ve çözümler bulunuyor. Ofislerinde OKI yazıcılar kullananlar, kusursuz çalışan, düşük enerji harcayan, uzun toner ömrüne sahip çevreci ürün ve çözümlerle sorunsuz  kaliteli baskı almanın konforunu yaşıyor.

Performans, kalite ve değer açısından yeni standartlar oluşturan OKI’nin renkli yazıcı portföyünde mektup zarfından, 1.3 metre uzunluğunda afişlere kadar farklı boyutta ve gramaja  baskı yapabilen, farklı özellik ve fiyatlara sahip renkli modeller yer alıyor. Serinin 711WT, 911WT modellerinde CMYK baskı yanı sıra  Beyaz tonerli, CMYW baskı yapabilen ürünler  bulunuyor.

OKI’nin renkli, çok amaçlı yazıcıları (MFP) ise dijital baskı işlerini çok yüksek kalitede üretme becerisini sağlayarak, yeni özellikleri ile düşük işletme maliyetlerini tek bir cihaz içinde bir araya getiriyor. 
Öncü OKI teknolojisi ile kullanıcıların ihtiyaç ve talepleri göz önüne alınarak geliştirilen renkli yazıcı ve MFP’lerde sağlamlık, tasarruf, kalite, esneklik gibi kullanıcıya avantajlar sağlayan temel özelliklerin yanı sıra şu üstün vasıflarda bulunuyor:
• LED teknolojisi sayesinde daha az parça kullanımı ile kompakt çevreye karşı duyarlı tasarım
• Yüksek kalitede  renkler, ince detaylar ve yüksek canlılık, gerçeklik  hissi veren baskı sonuçları sağlayan OKI’nin “Multi level ProQ” ve isteğe bağlı olarak  bir EFI Fiery® XF sunucu teknolojileri. 
• OKI’nin  tek geçişli LED teknolojisi sayesinde 360 gr’a kadar baskı yapma özelliği   
• Önemli dökümanları ofis içinde düzenlemeyi ve basmayı kolaylaştıran OKI Template Manager yazılımı 
• Kablosuz ağ bağlantı özelliğine (Wireless) ve “Air Print” kablosuz baskı alma özelliği 

OKI’nin, ödüllü dijital LED teknolojisi ile üretilen yazıcıları  30 gün içinde kayıt edilmeleri halinde standart 3 yıl garantiye sahip bulunuyor.