OKI, piyasaya  sunduğu sektörde bir  ilk olan toner bazlı çözümleriyle sadece beyaz kağıda baskı bağımlılığına son veriyor. Yazıcılar, doğrudan ve transfer medyalar aracılığıyla  farklı yüzeylere renkli ve beyaz baskı yapılmasını sağlıyor.  Siyah ve renkli yüzeylere beyaz baskı yapma özelliği ile  çok ekonomik ve etkili sonuçlar  yaratan çözüm,  benzer baskıları yaparken geçmişte izlenen  karmaşık, uzmanlık isteyen süreci de kısaltıyor.
 
Beyaz tonerli C711WT ,C920WT , ES7411WT, ES9420WT yazıcılar  çeşitli sektörlerde, tişört tasarımından satış noktaları uygulamalarına kadar birçok alanda yenilikçi çözümler sunuyor. Yeni nesil yazıcılar ile kişiye veya kuruma özel beyaz renkte baskı almak artık çok daha pratik ve uygun maliyetli oluyor.
 
CMYW tonere sahip yazıcılarla medyalara direkt olarak, tekstil ve çeşitli sert zeminlere ise OKI yazıcıları ile uyumlu transfer medyalar aracılığıyla kişiye özel baskılar gerçekleştirilebiliyor.
 
OKI yazıcı kullanan baskı merkezlerini tercih eden kurumlar ve son kullanıcılar çok çeşitli yüzeylerde kişiselleştirilmiş baskı sonuçları elde ediyorlar. Tişört, kupa,kristal, zarf davetiye, taş, metal, ahşap ve daha birçok yüzeye beyaz  tonerle  mükemmel kalitede baskı yapılabiliyor.
 
Öncü OKI LED teknolojisi kullanılarak geliştirilen  “A4  C711WT” ve  “A3  C920WT “yazıcılar üstün özellikleri ve uygun toplam satın alma maliyetleri ile dijital baskı merkezleri, hediyelik eşya dükkanları (Gift Shop), promosyon firmaları ve  tasarımını baskı olarak görmek ve göstermek isteyen tasarımcılar için   mükemmel çözümler  sunuyor.
 
GÖZ ALICI TREND BASKILAR
Baskıda farklılık yaratmak, varak veya gümüş görünümünde   baskı yapmak isteyenler de yine OKI yazıcılar ile uyumlu özel transfer medyalardan yararlanabiliyor. Bu transfer medyalar özel yapıları ile  geçmişte mümkün olmayan nitelikte parlak, hafif, esnek, suya dayanıklı ve göz alıcı bir baskı yapılmasını sağlıyor. Yüksek OKI teknolojisi ve özel yazılımlar ise yapılan baskının kalitesini  arttırıyor, işlem süresini kısaltıyor.
 
HIZLI, HESAPLI LED  TEKNOLOJİSİ
OKI C711WT  ve C920WT ile  mürekkep püskürtme  tabanlı ya da serigrafi baskı teknolojileri kullanılarak birkaç aşamada gerçekleştirilen ve özel uzmanlık isteyen baskı işlemleri  çok daha hızlı ve  hesaplı olarak yapılıyor. 
 
Renkli, varaklı, flok desenli tişörtler, kupalar, satış noktası materyalleri, renkli broşürler, kırtasiye ürünleri, davetiyeler, menüler, el ilanları, şeffaf film üzerine grafikler, yaratıcı ambalaj malzemeleri   ve daha fazlasını en kolay şekilde, uygun maliyetle elde etmek isteyenler ve bu işlemleri ofis içine almak isteyen firmalar da, OKI beyaz tonerli yazıcıların avantajlarından yararlanabilecek grup içinde yer alıyor.
 
CMYW toner kullanan bu yazıcılar dijital LED teknolojisine sahip bulunuyor ve OKI ile uyumlu  yazılımlarla baskı kalitesi en üst düzeye çıkıyor.LED kafaları baskı esnasında bozulmuyor tıkanmıyor ve yazıcı üzerinde 10 yıl garanti ile satılıyor
 
OKI beyaz tonerli yazıcılarına ilişkin daha ilgili detaylı bilgi , http://www.oki.com.tr/printers/colour-printers/white-toner-printers/index.aspx adresinden alınabilir.
 
C711WT A4 Yazıcı özellikleri
Renkli baskı Hızı: 8ppm (asetat), 34ppm (düz kağıt)
Çözünürlük: 1200x600dpi
İşlemciHızı: 533Mhz
Dil: PS3
Kağıt Girişi: (Ana Tepsi + MPT): 530 + 100
Maksimum Kağıt Ağırlığı: 220gsm Tepsi, 250gsm MPT
Maksimum Kağıt Büyüklüğü: A4
Boyutlar (YxGD): 389 x 435 x 547mm
İlk sayfa baskı süresi: 9 saniye
Toner ömrü (renk/beyaz): 11,500/6,000 sayfa
 
C920WT A3 Yazıcı özellikleri
Renkli baskı Hızı: 10ppm (asetat), 31ppm (düzkağıt)
Çözünürlük: 1200x600dpi
İşlemci Hızı: 800Mhz
Dil: PS3
Kağıt Girişi: (Ana Tepsi + MPT): 530 + 230
Maksimum Kağıt Ağırlığı: 216gsm Tepsi, 300gsm MPT
Maksimum Kağıt Büyüklüğü: A3 ve SRA3 (328 x 457mm' ye kadar çıkabiliyor)
Boyutlar (YxGxD): 471 x 654.5 x 623mm
İlk sayfa baskı süresi: 10.5 saniye
Toner ömrü (renk/beyaz): 15,000/8,000 sayfa