Flash depolama çözümlerinde global bir lider olan SanDisk Corporation, küçük formuyla olağanüstü bir performans sağlarken bilgisayarlar ve diğer cihazlar için genişletilmiş depolama alanı sunan, yüksek hızlı SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Sürücüsünü piyasaya sürdü.
 
Yeni sürücü ile film meraklıları artık uzun metrajlı bir filmi 40 saniye içerisinde aktarabilecek. Kullanıcılar standart USB 2.0 sürücülerinden on kata kadar daha hızlı aktarım hızının keyfini çıkarırken minimum yer kaplayan geliştirilmiş USB sürücü ile güvenilir depolama sağlayacağından emin olabilecek.
 
SanDisk Ürün Pazarlama Müdürü Philippe Willams, “Flash depolama alanında bir lider olarak hedefimiz, daima en iyi ve en güvenilir ürünleri sunmak oldu” şeklinde konuştu ve şöyle devam etti: “Piyasada diğer USB 3.0 ürünlerinin olmasına rağmen, SanDisk’in Ultra Fit USB 3.0 Flash Sürücüsü, son derece kompakt bir tasarım içerisinde kullanıcılara üstün bir performans ve etkileyici bir kapasite sunuyor.”
 
SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Sürücü, “tak ve çalıştır” kategorisinde güçlü bir oyuncu olan, Cruzer Fit USB flash sürücüsünün başarısını devam ettiriyor. SanDisk Ultra Fit USB 3.0, güncel ve modern bir tasarımın yanı sıra, cihazlar arasında medya dosyalarını hızlı şekilde taşımak için etkileyici bir yüksek performans sunuyor. Dizüstü bilgisayarlar, tabletler, TV'ler, oyun konsolları, araç ses sistemleri ve çok daha fazlası için ideal bir çözüm sağlıyor. 64 GB ve 32 GB versiyonları, standart USB 2.0 sürücülerinden 10 kata kadar daha hızlı yazdırma hızları sunarken, 16 GB versiyonu, standart USB 2.0 sürücülerinden 5 kata kadar daha hızlı yazma hızı sağlıyor.  Bütün kapasiteler, 130 MB/sn'ye kadar okuma hızı sunuyor, parola koruması ve 128 bit şifrelemeyle özel dosyaları güvenlik altına almak için SanDisk SecureAccess yazılımına sahip ve kaybedilen ya da bozulan dosyaların kurtarılması için bir yıllık RescuePRO yazılımı üyeliği içeriyor.