OKI, Sign İstanbul 2014 Fuarı’na  Grafik Sanatları yazıcıları ile katıldı. Alanında bir ilk olan, yeni bir buluş niteliğindeki 5 renkli baskı yapan  dijital LED A3 yazıcı ES9541, beyaz tonerli renkli A4 yazıcı C711WT,  beyaz tonerli A3 renkli yazıcı C920WT ve olağanüstü baskı kalitesi ile  360 gr’a baskı yapma özelliğine sahip A3 renkli yazıcı C931 sektör  profesyonellerinden  yoğun ilgi gördü.
Fuar ziyaretçileri özellikle  OKI’nin CMYK+1 spot renkte baskı yapan, renkli yüzeylere beyaz renk veya parlak baskı yapma özelliği ile ön plana çıkan 5 renkli yazıcısı ES9541 hakkında detaylı sorular sorarak bilgi aldılar. Çok çeşitli medyalara, renkli zeminlere baskı, tişört ve kişiye özel promosyon tasarımından satış noktaları uygulamalarına kadar birçok alanda yenilikçi çözümler sunan yeni yazıcı  Avrupa’da Viscom ve Good Design Ödüllerine sahip bulunuyor.
 
OKI Türkiye Genel Müdürü Lusi Adut, Sign İstanbul 2014’de sergilenen OKI’nin yenilikçi ürün ve çözümlerinin yoğun ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi:
 “OKI’nin öncü teknolojisi ile üretilen ve kısa zamanda beğeni kazanan üstün özelliklere sahip Grafik Sanatları  yazıcılarımıza gösterilen ilgiden dolayı mutluluk duyduk. Reklam ajansları ve kağıdın yanısıra transfer kağıdı aracılığıyla farklı medyalara baskı veya prova baskı yapan promosyon firmaları temsilcileri,  çeşitli medyalara satış noktası materyalleri, parlak ve renkli broşürler, kırtasiye ürünleri, kartvizitler, davetiyeler, menüler, el ilanları baskısı, renkli tişört üretimi yapan Dijital Baskı Merkezleri ve özellikle renkli zemine beyaz baskı ihtiyacı olanlar son derece spesifik sorular sorarak ürün ve çözümlerimiz hakkında bilgi aldı. Gösterdikleri ilgi için sektör profesyonellerine teşekkür ediyoruz.”