Qualcomm, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA 2014 etkinliğinde öne çıkan gelişmeler için yaptığı duyuruda, işlemcilerini tercih eden cihazları listeledi
 
Snapdragon 805:
 
Samsung Galaxy Note 4: Samsung Galaxy Note 4 Snapdragon 805 işlemci ile çalışıyor Dört çekirdekli işlemci çekirdek başına 2.7 GHz’ye kadar hıza ulaşabiliyor. İşlemcinin diğer özellikleri arasında 4K kayıt becerileri ve H.265 donanım çözücüsü yer alıyor. Cihazın 16MP kamerası tamamen optik görüntü sabitleme özelliğine sahip. 
 
Snapdragon 801:
 
Sony Xperia Z3 Smartphone & Compact: Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact göz alıcı tasarımı dört çekirdekli CPU gücüyle bir araya getiriyor. Cihazın 4G LTE modemi ışık hızında internet deneyimi, muhteşem multimedya deneyimleri ve çarpıcı görselliğe olanak tanıyor.
o   Sony Xperia Z3 Tablet Compact: Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye sahip Sony Xperia Z3 Tablet Compact, güçlü işlemcisiyle eğlenceyi olağanüstü hız seviyelerine taşıyor. İşlemcinin entegre 4G LTE modemi sayesinde her etkileşim akıcı, internetteki her gezinti hızlı, yapılan her çoklu görev zahmetsiz oluyor. 
 
Snapdragon 615:
 
HTC Desire 820: HTC Desire 820, Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisi sayesinde uzun pil ömrü sunuyor. Çift çekirdekli CPU kümesine sahip Snapdragon 615’in dahili güç kaynakları çekirdeklere ihtiyaç duyulan anlarda güç veriyor. Desire 820 yakın gelecekte yaşamlarımızı süsleyecek olan üst düzey teknoloji dalgasına, bellek hassasiyetine sahip uygulamalara ve 64-bit kapasiteli yeni bilişim ortamlarına hazır. 4G LTE indirme hızları ile Snapdragon 615 işlemciler kullanıcıların işlem yapmaya daha fazla, beklemeye ise daha az zaman harcamalarına olanak tanıyor. Cihaz ayrıca mükemmel ayrıntı seviyeleri sunan 3D görüntü kalitesine ve sınıfının en iyi kamerasına sahip.
 
Snapdragon 410:
 
Lenovo Vibe Z2: Tüketiciler Lenovo Vibe Z2 ile küresel çapta hızlı 4G LTE ağlarına erişebiliyor, çok oyunculu 3D online oyunları gerçek zamanlı olarak oynayabiliyor, video ve görüntüleri yüksek çözünürlükte kaydedip oynatabiliyor ve çoklu sim desteği ile farklı ağları yönetebiliyor. Bunların tümünü yaparken pil ömrü tüm güne uzanıyor ve cihaz hem daha kolay hem de daha hızlı şarj edilebiliyor. 
 
Snapdragon 400:
 
Sony Xperia E3: Sony Xperia E3, çift çekirdekli 1.2. GHz CPU ve 4G LTE becerilerine sahip gelişmiş Qualcomm Snapdragon 400 işlemciye sahip. Sony Xperia E3 bu yönüyle tüm filmlerinizi, oyunlarınızı ve şarkılarınızı ve müziklerinizi sinir bozucu kesintiler olmadan yüklemenize olanak tanıyor. Ayrıca Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar kaydedebiliyorsunuz. Xperia E3’ün 4G ağlara bağlanabilmesiyle indirme, gezinme ve paylaşma her zamankinden daha hızlı ve akıcı oluyor.
 
Snapdragon 200:
 
YEZZ Billy 4.7 QRD Windows Phone: Qualcomm Referans Tasarımına (QRD) sahip, 7,2 mm kalınlığındaki cihaz, hızı 1.2 GHz’ye çıkabilen CPU’larıyla Qualcomm Snapdragon 200 işlemci, Asahi Dragontrail camlı, 4,7 inçlik çarpıcı IPS ekran, 15GB ücretsiz bulut belleği, 2MP ön kamera ve 8MP otomatik odaklamalı, flaşlı arka kamera özelliklerin sahip.