Yaz mevsiminin gelmesi, okulların kapanması, yaklaşan bayram ile birlikte herkes tatil planı yapmaya, hatta yazlığı olanlar yazlıklarına taşınmaya başladı. Herkesin tatil anlayışı ve isteği farklı. Kimi deniz, kimi turistik tatil planlıyor; kimileri ise farklı sporlar yapabileceği doğa tatili hayal ediyor. Tatil yerleri ve nitelikleri farklı olsa da günümüzde akıllı telefon, tablet bilgisayarlar olmadan, tatil fotoğrafları çekilip sosyal medyada paylaşılmadan bir tatil neredeyse düşünülmez oldu. 
TP-LINK, tatilde akıllı telefonların, tablet bilgisayarların her zaman kullanılır durumda olabilmesi için tatile gideceklere power bank kullanmalarını öneriyor. Elektrik olmayan her yerde telefon ve tabletleri birkaç kez tam şarj edebilen TP-LINK’in power bank’ı ile dağda, plajda, teknede, her yerde, elektrik prizine gerek kalmadan şarj sorunu çözülüyor. Bu sayede rahat rahat tatil fotoğrafları çekiliyor, iletişim hiç kesilmiyor.
10400mAh gücündeki TP-LINK TL-PB10400 Power Bank, marka ve modeline göre bir akıllı telefonu 3-5 kez tam şarj edebiliyor. Aynı anda iki cihazı birden şarj edebilen ürün ile hem akıllı telefonu hem de tablet bilgisayarı ya da iki ayrı akıllı telefonu aynı anda şarj etmek mümkün. LG marka, kaliteli ve güvenilir pil kullanan ürün ayrıca pek çok güvenlik testinden geçmiş, sağlam bir cihaz. Bu sayede şarj ettiği cihazlara hiçbir şekilde zarar vermediği gibi kendisi de şok, aşırı ısınma vb kötü etkilere karşı korumalı. 
Pek çok yayın tarafından test edilen ve birçok ödül alan TP-LINK’in power bank’ı 10400mAh gücündeki pili ile şarj sorununa her yerde çözüm oluyor; tatil keyfi yarım kalmıyor.

Ayrıntılı bilgi için:
http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-PB10400