Toshiba'nın Türkiye temsilcisi TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Canvio Basics Taşınabilir Sabit Disk’i duyurdu.
2 TB’a kadar farklı kapasite seçeneklerine sahip olan Canvio Basics Taşınabilir Sabit Disk; verilerinizi, müziklerinizi, fotoğraflarınızı depolamak ve gittiğiniz her yere taşımak için mükemmeldir. Dahili darbe sensörü ve pil ömrünü uzatan Ramp Loading teknolojisi özellikleriyle bu taşınabilir depolama çözümü, size, tüm gerekli belgelerinizi, dijital içerik ve değerli anılarınızı güvende tutmanın gönül rahatlığını veriyor. Canvio Basics, yazılım yüklenmesine gerek kalmadan Microsoft® Windows® ile kullanıma hazır. Aynı zamanda bir önceki donanım üzerinde bulunan geleneksel bağlantılarla da kullanılabiliyor.
TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter, “Tüketiciler günlük yaşamlarında, dijital verilerini aktarabilmek için daha hızlı ve kapsamlı çözümler arıyorlar. Biz tüketicilerimizin içeriklerini korurken bunu yapabilmeleri için sürekli yeni yollar geliştirmeye çalışıyoruz. Tüketiciler ev sınırları içerisinde basit bir yedekleme sunan çözümlerin çok ötesinde çözümler arıyor, Canvio Basics taşınabilir sabit disk, verilerini hareket halindeyken bile güvenli bir şekilde saklamak isteyenler için mükemmel bir çözüm” dedi.
Canvio Basics taşınabilir sabit disk, 500GB, 1TB ve 2TB’lık modelleriyle ve herhangi bir zamana ait olmayan klasik siyah mat gövdesi ile pazara sunuluyor. Microsoft® Windows® 8.1, 8 ve 7 ile uyumlu olan Canvio Basics, 5Gb/s ve üzeri aktarım hızına ve 2 yıllık garanti süresine sahip.
 
Özellikler
Kapasite: 2 TB’a kadar
Arayüz: USB 3.0
Aktarım Hızı: 5 Gb/s’e kadar
Ortalama Arama Süresi: 12 dk
Cache Bellek: 8MB
 
Boyut:
500GB/1TB: 119 mm (D) x 79 mm (G) x 15 mm (Y)
2TB: 119 mm (D) x 79mm (G) x 20.5 mm (Y)
Renk: Siyah
Ağırlık: 240g max
 
İçerik
Toshiba Canvio Basics taşınabilir sabit disk
USB 3.0 Kablo (USB 2.0 ile uyumlu)
Hızlı Kurulum Rehberi
2Yıl Sınırlı Garanti Süresi
Sistem Gereksinimleri 2
Microsoft® Windows® 8.1, 8, 7,
USB 2.0 ya da USB 3.0 Port Uyumlu