TP-LINK, yeni nesil kablosuz ağ standardı olan ve kablosuz bağlantı hızlarını üç kat artıran 802.11ac destekli model çeşidini sürekli artırıyor. Modem, router ve USB adaptörlerden sonra ac destekli yeni menzil genişletici de satışa sunuldu. TP-LINK RE200 model yeni menzil genişletici, yüksek hız ve kapsama alanı desteğinin yanı sıra estetik, şık tasarımı ile de gözlere hitap ediyor.

 
Her model modem/router ile uyumlu olan ve sorunsuz çalışabilen RE200, ev ve küçük ofislerde kesintisiz kablosuz internet bağlantısı sağlıyor. Çift kanal (dual band) desteği olan ürün, internetin zor ulaştığı bölgelerde de güçlü çift kanal bağlantı oluşturuyor.
 
Geriye dönük olarak 802.11b/g/n destekli cihazlarla da uyumlu olan RE200 menzil genişletici, 750Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor. Çift kanal destekli üründe ‘yüksek hız modu’ ile kanallardan birinde HD video, online oyun gibi yüksek bant genişliği gerektiren uygulamalar, maksimum hızda ve sorunsuz şekilde evin/ofisin her yerinde gerçekleştirilebiliyor. Normal uygulamalarda bu modu kapatılıp her iki kanaldan da optimum iletişim sağlanabiliyor. Böylece kablosuz bant genişliği de en uygun şekilde kullanılabiliyor.
 
Kolay kurulum ve esnek yerleştirme
TP-LINK RE200’ün kurulumu da çok kolay. Ürünü prize takıp üzerindeki WPS tuşuna basmak yeterli. Var olan router ile bu şekilde bağlantı kuran cihaz, daha önce bağlandığı cihaz ve ağları da tanıyor ve tekrar kurulum gerektirmeden kullanılabiliyor.
 
TP-LINK RE200’ün üzerinde bir Ethernet girişi de yer alıyor. Bu sayede kablolu cihazları kablosuz ağa bağlamayı sağlayan bir adaptör işlevi de gören ürün ile Blu-Ray oynatıcı, oyun konsolları, DVR ve İnternet TV gibi cihazlar kablosuz ağa bağlanabiliyor.