TP-LINK, yepyeni bir ürünü satışa sundu. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarların yaygınlaşması ve özelliklerinin artmasıyla sık sık yaşanan şarj bitmesi sorununa güçlü bir çözüm sunarak yeni bir pazara açılan TP-LINK, bu alanda da iddialı olduğunu ilk modeli ile gösteriyor.

TP-LINK’in yeni ürünü TL-PB10400 yedek şarj birimi (powerbank), piyasadaki benzerlerinden güçlü pile sahip. Bu sayede -akıllı telefonun modeline, özelliklerine ve batarya durumuna bağlı olarak- bir telefonu 3-5 kez şarj edebiliyor. 10400mAh gücünde pile sahip olan ürün, üzerinde bulunan iki farklı USB çıkışı sayesinde aynı anda iki ayrı cihazı (örneğin hem tablet bilgisayar hem akıllı telefonu) şarj edebiliyor.

Özellikle seyahatlerde akıllı telefon ve tabletlerin daha yoğun kullanılması sonucu acil olarak şarj gerektiğinde TP-LINK’in powerbank’ı, rahat taşınan boyutu ve güçlü pil özelliği ile çok işe yarıyor. Hem iPhone hem de Android telefonlar için iki farklı USB çıkışı (5V/2A ve 5V/1A) bulunan ürün, bu sayede aynı anda iki farklı cihazı şarj edebiliyor.

TP-LINK’in yedek şarj birimi güçlü pilinin yanı sıra sağlamlığı ile de dikkat çekiyor. Kısa devre, yüksel voltaj, aşırı gerilim, aşırı ısınma gibi sorunlara karşı cihazı korumaya alan 109 TL'ye satılan TL-PB10400, kalan pil seviyesini görmeyi sağlayan 4 kademeli LED göstergesiyle donatılmış. Ayrıca ürün el feneri özelliğine de sahip. Özellikle dış mekanlarda, aydınlatılmamış ortamlarda ürün üzerindeki LED el feneri işe yarayan artı bir özellik oluşturuyor.

iPhone, iPad, Android akıllı telefonlar ve 5V girişli USB ile şarj olan hemen her akıllı cihaz ile uyumlu olan ürün tasarımıyla da dikkat çekiyor.