Mobil kullanıcıların dijital kalemlerin yardımı ile cihazlardan daha fazlasını talep etmeye başlamasıyla birlikte, Wacom da akıllı dijital kalem kategorisinde yenilikçiliğini sürdürüyor ve farkındalığı artırıyor. Belirli medya tabletleri ve 2-in-1 cihazları için sunulan Bamboo Smart, Wacom’un kalem alanındaki 30 yıllık liderliğine ve meraklılar ve hobicilerin yanı sıra binlerce profesyonel kullanıcının geri bildirimlerine dayanıyor. Sonuç, iki seçkin Bamboo Smart kalem. İlki CES 2016’da sunulacak olan, AES (Active Electro-Static) teknolojisine sahip belirli Windows 2-in-1 cihazları için geliştirilmiş olan Bamboo Smart. İkincisi ise geçen Eylül’de tanıtılan, ancak çoğu CES katılımcısı için yeni olan, Wacom’un EMR (Electro-Magentic Resonance) teknolojisini kullanan belirli Samsung cihazları için geliştirilmiş olan Bamboo Smart. Her iki kalem de basınca duyarlı bir hassaslık ve üst seviyede bir rahatlık sağlıyor, böylece klasik medya tarafından üretildiği hissini ve görünümünü veren el yazısı notlar ve pütürlü mürekkep konseptini üretiyor.

Yoğun Dijital Kalem Deneyimi Performansı Artırıyor

Wacom’un Tüketici Ürünleri İş Birimi’nden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Mike Gay, “Yeni Bamboo Smart kalemleri ortaya çıkarmak için, Wacom’un uzun tarihini ve pazar bilgisini kullandık. Sadece yeni bir dizüstü ve tablet kullanıcı grubuna dijital not alma ve yaratıcılığı taşımıyoruz, kullanıcılara farklı düşünme ve iletişim ve işbirliği için yeni yolları keşfetmeleri açısından bir yol da sunuyoruz” diyor.

Her iki Bamboo Smart kalemi de yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmış ve klasik bir mürekkepli kalemin zahmetsiz deneyimini genişletmek için geliştirilmiş olan teknolojiyi kullanıyorlar. İnce yazılmış veya çizilmiş her detay, doğru olarak yakalanıyor. Elinde rahatlık ve dengeli bir kullanım şansı olan Bamboo Smart sahipleri, taslak fikir ve konseptleri, tıpkı kağıt ve kalemle yaptıkları gibi dizüstü ve mobil cihazlarında korkusuzca not alıp çizebilirler.

Bamboo Smart’ın AES kaleminin üzerindeki programlanabilir iki yan anahtar, sağ tıklama veya çift tıklama gibi normalde kullanılan komutlara hızla ve uygun bir şekilde erişilmesine izin veriyor. Kalem, günde üç saat kadar kullanıldığında ömrü yaklaşık bir yıl sürecek bir AAAA pil gerektiriyor. Samsung için Bamboo Smart’ın bir tarafında anahtar var ve pil veya herhangi bir şekilde şarj gerektirmiyor.

Bamboo Smart kullanıcıları, OneNote ve Wacom’un kendi not alma uygulaması Bamboo Paper gibi sevdikleri verimlilik uygulamalarından daha fazlasını alabildiklerini göreceklerdir.

Şu Anda Bamboo Smart ile Uyumlu Cihazlar

Belirli Windows 2-in-1 cihazları için Bamboo Smart ile uyumlu cihazlar:
  • Dell™ Venue™ 10, 5000 Series (5050)
  • Dell Venue Pro 10 5000 Series (5055)
  • HP Elite x2 1012 G1
  • Lenovo® ThinkPad® P40 Yoga™
  • Toshiba dynaPad N72

AES teknolojisi bu cihazlarda zaten bulunduğundan, Bamboo Smart herhangi bir eşleştirme gerektirmeden hemen çalışacaktır.

Samsung için Bamboo Smart ile uyumlu cihazlar:
  • Samsung Galaxy™ Note 3
  • Samsung Galaxy Note Edge
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Tab 8.0“, S-Pen ile
  • Samsung Galaxy Tab 9.7“, S-Pen ile
  • Samsung için Bamboo Smart, pilsiz ve kablosuzdur.

Daha fazla uyumluluk bilgisi için wacom.com/comp adresini ziyaret edin.

Bamboo Smart (EMR) ($39.95 USD), Wacom eStore’da ve Amazon gibi online perakende sitelerde satışa sunuldu. Bamboo Smart (AES) ise Şubat 2016 itibariyle satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.wacom.com ‘daki Bamboo Smart ürün sayfasını ziyaret edin.