Küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan Arzum, birbirinden fonksiyonel mutfak aletleriyle bayramda yine kadınların yanında yer alıyor. Bayram yemeği hazırlığının tüm doğrama ve karıştırma işlemlerini Arzum Blendart ve Arzum Dublex sizin yerinize yaparken, misafirlere ikram edilecek çay ve kahveyi yapmak için Arzum 7/24 Otomatik Çay Robotu ve Arzum Mırra devreye giriyor.
Bayram Kahvesi Arzum Mırra’dan…
 
Nefis kokusuyla sizi bambaşka diyarlara alıp götüren Türk kahvesi, Arzum Mırra ile fazla vakit harcanmadan hazırlanıyor. Paslanmaz çelik gövdesi, 360° dönebilme özelliği, sağ ve sol kullanıma uygun ergonomik yapısıyla kahve yapımını bir keyfe dönüştüren Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu, 99 TL’ye satışa sunuluyor.
 
Çayınız İstediğiniz An, Arzum ile Hazır…
 
Günün her saati taze çay içmek isteyenlere özel olarak üretilen Arzum 7/24 ile dilediğiniz saatte çayınız hazır. 1700 watt’lık kaynatma ve 800 watt’lık sıcak tutma gücüyle Arzum 7/24, bayram sofralarının vazgeçilmez ürünü oluyor. Arzum 7/24 Çay Robotunun ön tarafındaki ekranda zaman ayarı yapılıyor ve sonra robotunuz çayı demlemeye koyuluyor. Özel “buhardan damlatma” metodu ile demlenen çayınız tam kıvamına ulaştığında robotunuz 4 kez uyarı sinyali vererek işlemin tamamlandığını haber veriyor.
1,5 lt su ısıtıcı, 0,8 lt demlik kapasitesine sahip olan Arzum 7/24 Çay Robotu, 20 bardak çay yapabiliyor. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde haznede su bittiğinde robota zarar vermeden kendisini otomatik olarak kapatıyor. Ayrıca demleme su haznesiyle su ısıtıcı haznesinin ayrı olması, çayın demlendiği sürede su ısıtıcı haznesindeki suyun azalmasını önlüyor. Her renk mutfağa uygun olabilecek beyaz – gri renk seçeneğiyle kullanıcılarını bekleyen Arzum 7/24 Otomatik Çay Robotu 259 TL olarak satılıyor.
 
Arzum Blendart Blender Seti ile Yemek Yapmak Artık Çok Daha Kolay
 
Bayram sofralarına yemek hazırlarken yemeklerin hazırlık süresini Arzum Blendart’ı kullanarak kısaltabilirsiniz. Türkiye’nin ilk 6 bıçaklı multi blender seti olan Arzum Blendart ile doğralama, rendeleme, dilimleme, çırpma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 700 watt’lık gücüyle sınıfının en güçlü blender’ine sahip olan Arzum Blendart 289 TL’den satışa sunuluyor.
 
Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı ile İki Farklı Yemeği Aynı Anda Doğrayın!
 
Maydanoz, fındık ve soğan gibi pek çok besini saniyeler içinde doğrayarak hazır hale getiren Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı ile yemek yapmak artık çok daha kolay ve keyifli. Aynı anda iki ayrı haznedeki doğrama özelliği ile bayramda kalabalık misafirlerin yemek hazırlama süresini Arzum Dublex ile kısaltabilirsiniz.
 
Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı, paslanmaz çelik bıçakları ve ayrılabilen gövdesiyle kolayca temizlenme özelliğine de sahip. Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı farklı renk seçenekleriyle 119 TL olarak satışa sunuluyor.