Günün en çok saatini geçirdiğiniz çalışma masanız üstünde bulunan radyasyon kaynakları size en yakın tehdit unsurları...

Masa başında çalışanlar için gün boyunca çalışma şeklimizi hayal edecek olursak; masanın üstünde bilgisayarımız var, büyük ihtimalle kablosuz internet ile ofisimizdeki internete bağlı, masanın üstünde kablosuz ofis telefonumuz var, cep telefonumuz tabiki de masanın üstünde ve gün boyunca baz istasyonu ile iletişim halinde. 
Radyasyonun bize zararları radyasyon kaynağına olan mesafemizle ile doğrudan bağlantılıdır. Masa başı çalışma şeklimiz göz önüne alındığında genital bölgemiz radyasyon kaynaklarına en yakın mesafededir. Bu sebeple de ciddi zararlara ve hastalıklara sebep olmaktadır.
Elektromanyetik Radyasyon erkeklerde sperm sayısında azalma ve kısırlığa yol açarken, bayanlarda ise embriyo oluşumunun engellenmesine ve doğurganlığın azalmasına sebep olmaktadır.
Bu etkiden kurtulmak için size DeskShield'i sunuyoruz. Masa üzerine koyabileceğiniz, dekoratif görünümü ile hem masanızda şık bir görünüm oluşturacak hem de oluşan Radyasyonun masanın altına geçmesine engel olacak. 
Masabaşı çalışanların yanısıra evlerimizde çocuklarımızın çalışma masalarını düşünecek olursak aynı tehdit onlar için geçerlidir. Bu sebeple DeskShield ürünümüzü hem masabaşı çalışanlara hem de öğrencilerin çalışma masaları için öneriyoruz.