Dünyanın önde gelen yeni nesil telefon sistemleri üreticisi Amerikalı Grandstream firmasının 12 yıldır Türkiye’deki tek distribütörü olan Empatiq İletişim Teknolojileri, Türk firmalarını yeni bir ürün ile daha buluşturdu. 2003 yılından bu yana distribütörlüğünü yaptığı firmaların Türkiye’deki tek temsilcisi olan Empatiq İletişim Teknolojileri, her yeni ürünüyle IP tabanlı ses hizmetiyle teknolojide yeni bir dönemin perdesini açıyor.
 
Empatiq İletişim Teknolojileri son olarak hizmete sunduğu Grandstream GVC3200 ürünü ile firmaların video konferanslarını daha verimli hale gelmesini sağladı. İnternet bağlantısı olan her yerden rahatlıkla video konferans olanağı sağlayan ve Android işletim sistemine sahip tek video konferans cihazı olan GVC3200, görüntü kalitesinde herhangi bir kayıp olmadan HD kalitesinde yayını mümkün kılıyor.
 
Video konferans sektörüne yeni bir boyut kazandıran GVC32000 aynı zamanda minimalist tasarımı sayesinde de tercih sebebi. Ayrıca Skype, Microsoft Lync, Google Hangout ve Viber ile rahat bir şekilde entegre olabilen GVC3200, bilgisayar veya akıllı cihazlar üzerinden aynı anda istenilen dökümana ulaşılmasına ve birden fazla kişinin aynı döküman üzerinde rahatlıkla çalışmasına  imkan veriyor. Grandstream’in bir diğer özelliği ise diğer özelliği ise yapılan toplantı kaydını saklaması ve istenen yere iletebilmesi.