LG Electronics, 3D yayınları destekleyen yeni AV Receiver kullanıcıların beğenisine sundu. 2300 Watt’lık hoparlörleriyle güçlü ve zengin bir ses performansı sunan NA9640 aynı zamanda modern ve sofistike tasarımıyla evinizin dekoruyla tam bir uyum sağlıyor.
LG Electronics Türkiye Medya Ürünleri Pazarlama Bölüm Başkanı Kangpil Choi ise “LG NA9640 kullanıcıların en yüksek kalitede ses ve görüntü tecrübesini yaşamaları için özel olarak tasarlandı. NA9640 ile başladığımız yolculuğa tüketiciler için bu alanda yepyeni ürünler tasarlayarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
LG NA9640 ön tarafında bulunan 2300 Watt’lık 4.2 kanallı geniş ve güçlü hoparlörleri sayesinde oldukça kaliteli sesler üretebiliyor. Büyük dairesel tiz hoparlörü ve Dual Duct sistemiyle cihazın içindeki havayı dışarı iterek çok daha güçlü bas ve tiz sesler elde edilebilmesini sağlıyor. NA9640, LG Electronics’in Bass Blast teknolojisi ile çok daha temiz ve gerçekçi bas sesleri ortaya çıkıyor.
Bu teknolojiye ek olarak NA9640’ın Smart DJ fonksiyonu geleneksel AV Receiver’lara farklı bir bakış açısı getiriyor. NA9640’ın yeni Smart DJ özelliğiyle birlikte tüm kullanıcılar evlerinde çok daha eğlenceli anlar yaşayacaklar.
LG’nin yeni AV Receiver tasarımındaki metalik parçalar ve parlak yüzeyi kullanıcılarına çağdaş bir tasarım sunuyor. NA9640 kolay okunabilen ekranı ve LED ışıklarıyla oldukça etkileyici bir görüntüye sahip. Kullanıcıların rahat bir şekilde JPEG Fotoğraflarını, MP3’lerini ve DivX Filmlerini görüntüleyebilmeleri için USB girişi de içeren NA9640, üç farklı HDMI girişi sayesinde oldukça kolay bir şekilde televizyona bağlanabiliyor. NA9640 aynı zamanda bluetooth bağlantısı ile müzik çalabilen ilk AV Receiver olma özelliğini de taşıyor.
LG NA9640, 2.999 TL son kullanıcı fiyatıyla Türkiye pazarında kullanıcılarla buluştu.