LG Electronics CordZero™ serisiyle yepyeni ve yüksek kaliteli kablosuz elektrik süpürgelerini tüm kullanıcılarının beğenisine sunacak. CordZero™ serisiyle birlikte CordZero™, CordZero™ 2 in 1, CordZero™ Bedding ve Hom-Bot Square gibi üstün teknolojili ürünler tüm kullanıcılara engelsiz, limitsiz ve sıfır zaman kaybıyla rahat bir temizlik deneyimi yaşatacak. LG CordZero™ ürün serisi kullanıcılarının ev işleri konusundaki görüşlerini baştan aşağı değiştirecek.


CordZero™ ürünleri oyunun kurallarını değiştirerek LG Electronics’i elektrik süpürgesi alanında tüm dünyada lider marka haline getirecek. CordZero™ serisi tamamen inovasyon üzerine kurulu ve tüm kullanıcıların daha rahat ve akıllı cihazlarla yaşamlarını kolaylaştırmak ve zamandan tasarruf etmek adına geliştirilmiş yeni ürün serisi niteliği taşıyor.
 
CordZero™: Kablosuz üstün performans
 
LG’nin yeni kablosuz ve dahili hazneli elektrik süpürgesi CordZero™, temizlik konusunda çıtayı oldukça yükseğe taşıyor. LG CordZero™ sürekli fişi takıp çıkarmadan, kablolar ayağınıza dolanmadan, odadan odaya geçerken takılmadan, temizlik süresini kayda değer bir şekilde kısaltan eşsiz bir temizlik deneyimi yaşatıyor. LG CordZero™, türünün tek örneği RoboSense™ teknolojisi sayesinde, kullanıcıyı gözlemleyerek motorlu tekerlekleriyle belirli bir mesafeden otomatik takip edebilen dünyanın ilk elektrikli süpürgesi. CordZero™ aynı zamanda LG’nin tescilli Kompressor teknolojisi ile toz ve kalıntıları torbasız bir hazneye sıkıştırarak hijyenik şekilde atılmasını sağlayan dünyanın ilk motorize toz sıkıştırma sistemine de sahip.
 
CordZero™ 2 IN 1: Her yerde, her zaman, en kolay temizlik
 
LG’nin CordZero™ 2 in 1 ürünü en rahat temizliği ve en uzun süreli emme gücünü sağlıyor. Cihaz Dual PowerPack™ teknolojisi ile gelen lithium-ion çifte güç kaynağı ile normal moda 60 dakika, güç modunda ise 40 dakikaya kadar aralıksız çalışabiliyor. Cihazın çifte fonksiyonu sayesinde kullanıcılar isterlerse sapı tam uzunluğa ayarlayarak çubuk tarzında daha kolay taşınabilen bir şekilde kullanabiliyorlar. İnce tasarımıyla 180 derecelik kolay dönebilen kafasıyla ve dahili fırçasıyla CordZero™ 2 in 1, ev süpürme işlemini oldukça kolaylaştırıyor.
 
HOM-BOT SQUARE: Sessiz ve mükemmel
 
LG’nin en etkili ve rahat kullanımlı cihazı HOM-BOT SQUARE temizlik kavramına olan bakış açısını baştan aşağı değiştiriyor. HOM-BOT SQUARE, keskin açılı tasarımı, 89 mm’lik uzun fırçaları ve gelişmiş algılayıcıları ile toz ve kirlere kaçacak hiçbir yer bırakmıyor. Karanlıkta dahi yüzeyleri tarayarak süpürülmesi gereken yerleri bulan Dual Eye 2.0™ kameralı algılayıcılar ile geliştirilen HOM-BOT SQUARE, öğrenme yeteneği sayesinde daha önce temizlediği yerleri de hatırlayabiliyor. Sadece 60 dBA’lık düşük gürültü seviyesine sahip HOM-BOT SQUARE herhangi bir rahatsızlık yaratmadan sessizce temizlik yapabiliyor.
 
CORD ZERO BEDDING™: Yataklar ve nevresimler için günlük hijyenik bakım
 
LG’nin yeni ürünleri arasında yer alan kablosuz yatak ve nevresim temizleyici CordZero Bedding™ ile kullanıcılar yataklarında ve nevresimlerinde biriken kir, toz ve zararlı alerjik maddeleri kolaylıkla temizleyebiliyorlar. Yüksek emme gücü ve üç farklı temizlik ayarıyla CordZero Bedding™, kullanıcılara üstün bir ev hijyeni sağlıyor. Dahili UV sterilizasyon ünitesiyle hem kullanım sonrası kendini temizliğini yapıyor hem de yatakları çok daha hijyenik bir hale getirerek toplanan kirlerin ikinci bir yere bulaşmasını da önlüyor. Çifte HEPA filtre sayesinde evdeki koku, bakteri ve tozlar çok daha etkili bir şekilde temizleniyor.
LG CordZero™ serisi ürünlerinin 2015’te Türkiye’de de satışa sunulması planlanıyor.