İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi LOGIC Kombi’nin Türkiye’ye sunan Termo Teknik, Ramazan ayına özel başlattığı Kampanya süresince LOGIC 26/35 Yoğusmalı Kombi alan ve kombisinin açılışını yaptıran her tüketiciye, Güral Porselen’den 41 parça tam set porselen yemek takımı hediye edildi. 31 Ağustos’ta sona ermesi planlanan kampanya, yoğun ilgi nedeniyle 3 Ekim’e kadar devam etti.
 
Kampanya başvurularını kombilerinin açılışını takiben www.termoteknik.com web sayfasındaki başvuru formunu doldurarak gönderen tüketiciler, hediyelerini kapılarında teslim aldı.

Termo Teknik pazarlama iletişimi ve kampanya yöneticisi Şirin Çakır, kampanya kapsamında Ramazan ayı boyunca bekledikleri yoğun ilgiyi gördüklerini, ancak kampanyanın bayramdan sonra talep yoğunluğu nedeniyle devam ettirildiğini belirtti. Türk kadınının evine sofrasına olan düşkünlüğünü bir kez daha kanıtladığını belirten Şirin Çakır, tüketicilerimize sofralarını şenlendiren bir hediye vermekten ve onlarla Ramazan heyecanını paylaşma fırsatı bulmaktan mutlu olduklarını; kampanya sayesinde ilk LOGIC Kombi’nin ilk çalıştırma oranını geçtiğimiz yıla göre yüzde 37 arttırdıklarını ekledi.

Termo Teknik’in de bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group’un (ISG) bünyesinde faaliyet gösteren Ideal Heating tarafından İngiltere’de üretilen LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombi, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.  İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde çok tutulan, Türkiye’de 2011 yılında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC Yoğuşmalı Kombi,  mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yapısı ile dikkat çekiyor.