Termo Teknik’in İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award)” sahibi LOGIC Kombi’ için Haziran ayında başlattığı, 3 Ekim’de sona ermesi planlanan “+3 yıl garanti kampanyası” gelen yoğun talep üzerine 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı.
 
Termo Teknik, yeni açılan ve yasal garanti süresi devam eden tüm LOGIC kombiler için ek garanti opsiyonunu 31 Aralık’a kadar özel fiyat kampanyası ile hayata geçiriyor.
 
Bir Adet Bakım da Hediye
LOGIC 26/35 kombi alan ve kombisini açtıran her tüketici, 31 Aralık’a kadar Termo Teknik servislerinden 99 TL karşılığında +3 yıl ek garanti alabilir. Kampanyadan yararlananlar ek süre boyunca parça ve servis garantisinden yararlanıyorlar. Üstelik kampanya kapsamında cihaz açılışını takiben 24 ve 36. aylar içerisinde bir adet ücretsiz bakım hediye ediliyor.
 
Kampanya hakkında daha detaylı bilgi “www.termoteknik.com” adresinden alınabiliyor.
 
LOGIC, Türkiye’nin Avrupa’da Üretilen Tek Kombisi
 
Termo Teknik’in de bağlı bulunduğu Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden  Ideal Stelrad Group’un (ISG) bünyesinde faaliyet gösteren Ideal Heating tarafından İngiltere’de üretilen LOGIC 26/35 yoğuşmalı kombi, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.
 
Yüksek Sıcak Su Kapasitesi
 
İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde en çok tercih edilen; Türkiye’de 2011 yılında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC yoğuşmalı kombi;  mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yapısı ile dikkat çekiyor.