Bugüne kadarki en ince Philips soundbar ve subwoofer, yerden fedakarlık yapmadan TV ve film izlerken güçlü ses isteyenler için ince ve pürüzsüz bir kaplama ile olağanüstü ses sunuyor.
Üç santimetreden daha ince soundbar, büyük bir sonik etki yaratıyor ve net ses için iki adet bir inçlik birinci sınıf yumuşak kubbe tweeter'lara ek olarak altı adet iki inçlik neodimyum woofer içeriyor. Subwoofer, iki adet 6,5" woofer ve çift bas portu ile inanılmaz derecede ince 83 mm paket içinde üstün bas performansına sahip. Bu inceliği sayesinde oturma odasının her yerine, hatta koltuğun altına bile kolayca yerleştirilebiliyor.
Etrafı saran bir görüntüleme deneyimi için sistem, DTS dijital sese ek olarak Dolby Digital sanal surround teknolojisi de içeriyor. Birlikte çalışan güçlü soundbar ve subwoofer, devasa ses dinamiklerini olağanüstü bir 320W ile sunuyor. Sistem, aynı zamanda tüm akıllı cihazlardan müziğin keyfini çıkarmak için de harika. NFC- etkin bir akıllı telefonu veya tableti soundbar'a dokundurmak cihazın kesintisiz bir şekilde Bluetooth ile soundbar’a bağlaması için yeterli. Mükemmel bir kablosuz müzik akış kalitesini garantileyen sistem aptX ve AAC Bluetooth akışı içeriyor.
Şık bir evde kullanım için ideal çift olan sistem, HDMI ARC aracılığıyla tek bir kabloyla harika ses sağlıyor. Buna ek olarak kablosuz subwoofer, soundbar ile arasındaki kablodan kurtulabileceğiniz anlamına geliyor.
Philips HTL6145; 1499,90 TL’den satışa sunuluyor.