Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilerine Ramazan Bayramı jesti yaparak tasarım ödüllü BM5380MG bulaşık makinesini 1 ay ücretsiz deneme ve koşulsuz iade etme fırsatı sunuyor. Böylece bayram ziyaretine gelen sevdiklerinize daha çok vakit ayırıp, afiyetle yenen yemeklerden sonra siz rahatça onlarla olurken, biriken bulaşıkları Profilo yıkayacak ve mutfağınız sürekli derli toplu olacak.
Tasarım alanında dünyanın en köklü ve prestijli ödül organizasyonu olan Red Dot’tan “Ev Aletleri” kategorisinde “en iyi tasarım” ödülünü alan Profilo BM5380MG bulaşık makinesini 31 Temmuz tarihine kadar alanlar, ürünü tam 1 ay boyunca ücretsiz deneyecek ve isterlerse gerekçe göstermeden iade ederek paralarını geri alabilecekler.
31 Temmuz’a kadar Profilo’dan bulaşık makinesini satın alarak montajını yaptıran tüketiciler, 31 Ağustos gününe kadar makinelerini iade edebilecek. Profilo bayileri tarafından tüketiciye satılan, fatura tarihi 01 Temmuz 2014 - 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında olan ve montajı yapılan bulaşık makinesi ürünlerini kapsayacak olan kampanya, faturası 01 Temmuz 2014 – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında kesilen fakat montajı yapılmayan ürünler için geçerli olmayacak.
Profilo’nun dayanıklı ve su tasarruflu bulaşık makineleriyle tanışmak için sizi en yakın Profilo bayisine bekliyoruz.