Samsung Electronics, çamaşır makinesinde standartla yetinmeyenlere, 9 ve 10 kg kapasiteli iki farklı modelden oluşan Crystal Blue serisini öneriyor. Kış aylarına yaklaşmamızla beraber başlayan dönemsel temizlikte de hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanan Crystal Blue serisi çamaşır makineleri, farklı ve göz alıcı özellikleri ile de ilgi çekici.
 
Tüm yazı havasız ve kapalı ortamlarda geçiren yorganlarınızın, kış aylarına girdiğimiz bu dönemde gün yüzüne çıkarılma zamanı geldi. Bakteri üretmeye müsait ortamlarda beklemiş yorganların havalandırılması ya da yüzeysel kirlerinin temizlenmesi kadar, bakteriyel temizliğinin yapılması da sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için önem arz ediyor. Tam hijyenik ve sağlıklı bir uyku için yorganlarınızın üzerindeki yıkama talimatına uygun programda yılda en az iki kez temizliğinin yapılması gerekiyor.
Geniş aileler ve dönemsel temizlik ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni Samsung Crystal Blue Serisi, 9 ve 10 kg kapasiteli iki farklı modeliyle, elde yorgan yıkama ya da dışarıda yorgan yıkatma gibi sorunlarınızı geride bırakmanızı sağlıyor.
 
Dev kapasitesi ile tüm yorganlarınızı kendi evinizde yıkama imkanı sunan serinin 10 kg kapasiteli WW10H9610EW/AH modeli, aynı zamanda “A⁺⁺⁺” enerji sınıfında yer alıyor. 1.600 devir hızı ve Samsung’un benzersiz Eco Bubble teknolojisi, mükemmel sonuçlara imza atmanız için bir arada sunuluyor. 10 yıl garantiye sahip Digital Inverter Motor kullanım ömrü açısından güven verirken, akıllı sensörlerle yıkama özelliği de performansı artırıyor.
Beyaz gövde üzerinde mavi kristal kapak, dış görünüm açısından da ürünü çekici kılarken, 36 cm’lik ergonomik geniş kapak ve tam dokunmatik LCD ekran ve favori program seçimi, kullanım kolaylığına önemli ölçüde katkı sağlıyor.
 
9 kg kapasiteli WW90H7410EW/AH modeli ise 1400 devir dönüş hızı, Eco Bubble teknolojisi, 10 yıllık garantiye sahip Digital Inverter Motor, 15 dk hızlı yıkama modu, tercih modları, çocuk kilidi ve kolay ütüleme fonksiyonu ile çamaşır yıkama konusunda kullanıcısına maksimum katkıyı sağlıyor.