Samsung Electronics’in son teknoloji ile tasarlanan fotoğraf makinesi Samsung NX Mini geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına sunuldu. Zarif bir görünüme sahip makine yüksek kalitede fotoğraflar çekebilmeyi mümkün kılmasının yanı sıra görüntü ve ses algılama özelliği ile ebeveynlerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.
Bir çok annenin korkusudur uyurken bebeğinin ağladığını duyamamak. Samsung NX Mini ‘Bebek Monitörü’ özelliği sayesinde bebeğinizi gerçek zamanlı olarak görüntülemenize olanak sağlayarak, bu korkulara son veriyor.
Bebek monitörü özelliğinden faydalanabilmek için fotoğraf makinenizi bebeğinizi görüntüleyebilecek pozisyona getirmeniz yeterli oluyor. NX Mini ortamda gürültü, ağlama sesi algıladığında aktif hale gelerek fotoğraf makineniz ile eşleştirdiğiniz akıllı telefonunuza bağlanıyor. Bu bağlantı sonucunda da telefonunuza indireceğiniz uygulama etkin hale geliyor ve eş zamanlı olarak sizi uyarıyor. İşte tam o anda saniye saniye bebeğinizi telefonunuzdan görüntüleyebiliyor, bebeğinizin size ihtiyacı olduğu her an yanında olabiliyorsunuz.
Beyaz, pembe, nane yeşili, kahverengi ve siyah olmak üzere 5 farklı renk seçeneğine sahip NX mini; 999 TL (9 mm lens) ve 1.149 TL (9-27 mm lens) tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ile tüketiciye sunuluyor.