Futbolseverlerin merakla beklediği yeni sezon maçları başlıyor. Samsung Electronics; ev eğlence sistemlerinde devrim yaratan, nano kristal teknolojisine sahip yeni ürünü SUHD TV ile izleyicilere Süper Lig sezonu boyunca futbol keyfini doyasıya yaşayabilecekleri bir görüntüleme deneyimi vaat ediyor.
 
SUHD TV, izleyiciyi canlı maç izleme keyfine çok yaklaştırıyor
Nano Kristal teknolojisi sayesinde daha fazla renk, göz alıcı parlaklık, gerçekçi detaylar ve yüksek kontrast ile üstün bir görüntü kalitesi sunan yeni Samsung SUHD TV, stadyumu evinize taşıyarak futbol karşılaşmalarının coşkusunu daha önce görülmemiş bir canlılıkta seyredebilmenizi sağlıyor.
Samsung’un, geçtiğimiz yılın yenilikçi kavisli tasarımı üzerine inşa ettiği SUHD TV, dalgalı arka yüzeyi, eğimli çerçevesi ve metalik tasarımıyla evinize de göz kamaştırıcı bir şıklık getiriyor.
 
Stadyumu ayağınıza getiren teknoloji: SUHD TV Futbol Modu
Samsung SUHD TV’ler stadyum deneyimini salonunuza getiriyor. Ürün sahip olduğu “Futbol Modu” ile stadyum zemininin gerçek yeşil tonunun keyfini çıkarmanıza olanak tanırken, güçlü multi-surround ses efekti ile stadyumdaki atmosferi bire bir yaşatıyor. Zoom özelliğiyle ise en tartışmalı pozisyonlarda bile gizli gerçeği keşfedip, maçın hakeminden daha net kararlar vermenizi sağlıyor.
 
Tizen Platformu ile istediğiniz içeriğe daha kolay erişim
SUHD TV’ler aynı zamanda kadmiyum içermeyen Nano Kristal yarı iletkenler ile tüketicilere çevreci bir televizyon deneyimini vaat ediyor. Samsung, pazarda 9 yıldır sürdürmekte olduğu liderlik misyonu ile gelecekteki teknolojileri en iyi adapte olabilecek Tizen işletim sistemi sayesinde en sevdiğiniz içerikleri çok daha hızlı ve kolay erişebilir hale getiriyor. Ayrıca Tizen’in diğer cihazlarla uyumlu olması, Samsung Smart TV’leri Akıllı Evler için de birer kontrol merkezi haline getiriyor.