Dünyanın lider televizyon üreticisi Samsung, televizyonveotesi.com adresinde belirtilen birbirinden özel televizyon modellerini satın alanlar için, yeni kampanya döneminde de kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
21 Kasım’a kadar Samsung TV satın alan katılımcılar, kampanya kapsamında, satın alınan TV modeline göre; “D-Smart 2 Aylık Deneme Paketi” ve “D-Smart 6 Aylık HD Süper Paket” seçeneklerinden birine sahip olacak. 
 
Zengin TV İçeriği
 
CI+ modülü üzerinden sunulan “D-Smart HD Süper Paket”, 6 ay geçerli olmak üzere, sinema ve spor kanallarını içeriyor. Bol ödüllü yabancı filmler, en sevilen yerli diziler, eğlenceli çocuk ve yaşam kanallarını içeren “Sinema Paketi” ile futboldan basketbola, voleyboldan motor sporlarına, zengin spor içeriğiyle “Spor Paketi”, bu kapsamda yer alıyor. “D-Smart 2 aylık Deneme Paketi” ise uydu alıcı kutusu üzerinden sunuluyor. Katılımcılar, televizyonveotesi.com adresinden temin edecekleri kod ile “0850 266 0 266” numaralı D-Smart çağrı merkezine ulaşarak, paketlerini aktive edebilecekler.
 
Curved Soundbar ile TV Keyfini Tamamlayın
 
Kavis deneyimini televizyonun da ötesine taşıyan, Samsung’un sunduğu, dünyanın ilk Curved Soundbar’ı, 8.1 kanallı kablosuz, güçlü surround ses özelliğinin yanı sıra, kavisli şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Televizyon keyfinizi ikiye katlayacak olan Samsung Curved Soundbar’ın, kampanya süresince tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.799 TL yerine 1.499 TL olarak belirlendi.
 
Samsung TV’lerde 1 Yıl Boyunca Ücretsiz Sigorta
 
Kampanya çerçevesinde belirlenen modeller kapsamında, Teknokask güvencesi ile çarpma, düşme, ıslanma ve çalınma gibi kötü sürprizlere karşı, Samsung TV’niz 1 yıl boyunca koruma altında olacak. Kampanya kapsamındaki poliçeler, aktivasyon ve kurulum sonrası katılımcılara gönderilecek.
 
TV’de Oyun Keyfi: Samsung Smart Hub Oyun Paneli
 
Yani dönem Samsung TV kampanyasına dahil olan “Oyun “Paneli”, Samsung Smart Hub’da yer alan ve yirmiden fazla eğlenceli oyuna kolayca ulaşabileceğiniz bir Smart TV servisi. Servis, oyunları televizyonunuza indirip oynamanızı kolaylaştırırken, Samsung hesabınız aracılığıyla yüklediğiniz oyunları da panel üzerinden yönetebilmenizi; oyunlar hakkında detaylı bilgiye, görsellere ve videolara da ulaşabilmenizi sağlıyor. Ek olarak; indirdiğiniz tüm oyunları, her oyuna ait bilgileri ve ilerleme durumunuzu takip edebilirsiniz. Ayrıca, en son oynadığınız oyunları ekranda görebilir, kolayca kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. EA Sports ve Gameloft gibi dünyaca ünlü oyun şirketlerinin oyunlarına “Oyun Paneli” üzerinden ulaşıp, “Samsung Akıllı Kumanda”, çeşitli gamepad’ler ve mobil uygulamalar gibi yönetim seçeneklerinden uygun olanı seçerek, Smart TV’nizde başka hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan, mükemmel bir oyun deneyimi yaşamanız artık mümkün.
 
On TV ile Yepyeni Bir TV Deneyimi
 
Samsung Smart TV’nin “On TV” özelliği, televizyon izleme deneyimini bir adım daha ileri taşıyor. On TV ile izleyeceğiniz kanalı seçmek artık çok daha kolay. Kanallar arasında tek tek gezmek yerine Smart Hub’daki “On TV” sekmesini açarak, sizin için önerilen kanalların arasından kolayca istediğinizi seçebilirsiniz. Üstelik kanal seçimi yaparken mevcut programa ait görüntüler, programın süresi ve bitmesine ne kadar kaldığı gibi bilgilere de anında ulaşabilirsiniz. “Kılavuz” özelliğiyle izleyeceğiniz filmin yapım yılından oyuncularına kadar, tüm detaylarına ulaşabilirsiniz. “Zaman Çizelgesi” sekmesi ile televizyonda hangi saatte ne olduğu bilgisine de görsel olarak ulaşabilir ve buna göre izleme programınızı yapabilirsiniz. “Trend’ler” seçeneği ise Twitter’da en çok konuşulan ve beğenilen programların bilgisine ulaşarak, TV deneyiminizi renklendirmeniz için ideal.
Oyun Paneli ve On TV, kampanya dâhilinde yer alan tüm Samsung TV modellerinde yer alıyor.
 
Kampanyaya Nasıl Katılacaksınız?
 
Kampanyadan yararlanmak isteyen katılımcıların; TV yazıp boşluk bırakarak ve yine aralarında boşluk olacak şekilde adını soyadını yazarak, 4730’a SMS ile göndermesi gerekiyor. Katılımcıya onay mesajı geldikten sonra, televizyonveotesi.com adresine girerek istenen bilgileri girmesi ve yetkili servise 7 Aralık 2014’e kadar kurulum yaptırması, yine gereklilikler arasında. Sonrasında katılımcının cep telefonuna, hediyelerden faydalanabileceğine ilişkin bir teyit mesajı ulaştırılıyor ve kampanya süreci başlamış oluyor.
Ayrıntılı bilgiye www.televizyonveotesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.