Samsung WB serisinin yeni akıllı fotoğraf makinesi WB2200F, detaylar konusunda hassas olan fotoğraf severler için ideal bir alternatif. 60x optik zoom değerine sahip olan Samsung WB2200F ile uzak nesneleri görüntülemek hiç olmadığı kadar kolay ve keyifli. Sezgisel tasarım özellikleri ile de öne çıkan bu özel fotoğraf makinesi, uzun pil ömrü ile kullanım kalitesini ve keyfini artırıyor. Samsung WB2200F Nisan ayından itibaren Türkiye pazarındaki yerini aldı.
 
16MP BSI CMOS sensöre sahip Samsung WB2200F, canlı renkleri ve güçlü detay yakalama özelliğiyle, nesnelerin kendisi kadar gerçek görseller elde etmenizi sağlıyor. Optik zoom motorunun iki kat hızla çalıştırılması ve doğrudan sıfırdan 60x zoom değerine geçiş opsiyonu sayesinde genişletilen çekim aralığı, görsel sonuçların tam da istediğiniz gibi olması için geliştirilen özelliklerden bazıları. 20 mm'lik ultra geniş açı özelliğiyle de kullanıcılar oldukça geniş bir alanı kadrajlayabilecek.
Video konusunda da yetenekli olan Samsung WB2200F, 1080/30p Full HD video kaydetme özelliğine sahip. 3 inç’lik hVGA LCD ekranında canlı önizleme de yapabileceğiniz Samsung’un akıllı fotoğraf makinesi, yüksek kaliteli videolara imza atıyor.
 
Zengin paylaşım alternatifleri
 
Samsung’un yeni fotoğraf makinesinin ileri teknoloji bağlantı özellikleriyle, fotoğraf paylaşmak artık hiç olmadığı kadar kolay. Benzersiz “Tag&Go” özelliği, sadece iki cihazın birbirine dokunuşuyla, W2200F ve akıllı telefonların eşleştirilmesini sağlıyor.
Ayar gerektirmeyen “Tag&Go” özelliği, fotoğraf makinesi ile akıllı telefonun sorunsuzca birlikte çalışmasını sağlıyor. Böylece fotoğrafları kolaylıkla aktarabilir, paylaşabilir ve yedekleyebilirsiniz. Photo Beam özelliği, fotoğrafları akıllı telefona anında aktarırken, Auto Share özelliği dosyaları otomatik olarak yedekliyor.
 
WB2200F’nin “Remote Viewfinder” özelliği kullanıcıların eşleştirilmiş akıllı telefonları ile WB2200F’e kumanda edebilmelerini sağlıyor. “Mobile Link” özelliğini kullanarak akıllı telefona aktarılacak dosyaları yönetmek de son derece kolay. WB2200F’nin yeni nesil bağlantı olanaklarıyla fotoğraf ve video paylaşmak son derece kolay ve zevkli. Mobile Link özelliği ise çekilen görüntülerin akıllı telefonlara kolayca aktarılmasını sağlayarak, bunların sonradan izleme için düzenlenmesini kolaylaştırıyor.
Samsung WB2200F, iki yönlü kavrama özelliği, şık siyah gövdesi ve profesyonel çekim özellikleriyle sınıfının güçlü ve ilgi çekici modellerinden biri. i-Function özelliği ile tek tuşla manuel ayarlara da erişebileceğiniz ürün, farklı senaryoları için ideal ayarları sunan Smart Mod seçenekleriyle de çekim keyfini artırıyor.