Samsung Electronics, şık tasarımıyla öne çıkan inovatif  Wireless Audio 360’ın Türkiye’de piyasaya sunulduğunu duyurdu. En son teknolojiye sahip ev ses sistemi, Samsung’un patentli ring radiator (dairesel yayılım) teknolojisini kullanıyor. Sesin odanın içinde her yöne eşit bir şekilde dağıtılması sayesinde, zengin ve kapsayıcı bir ses deneyimi sunuluyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Hüseyin Erel, yeni ürünle ilgili şunları söyledi: “Wireless Audio 360, patentli teknoloji ve şık tasarımı bir araya getiriyor. Aynı zamanda Multiroom Uygulamasıyla birlikte olağanüstü özellikler sunuyor. 360° tasarıma sahip bu benzersiz sistem, evlerinde çığır açıcı bir ses deneyimi yaşamak isteyen tüketiciler için geliştirildi. Her yöne dengeli bir ses sistemi sağlamak üzere tasarlanan cihaz, hem evinizin dekorasyonuyla mükemmel bir uyum sağlıyor; hem de müzik dinleme deneyimini zenginleştiriyor.”

Wireless Audio 360, her yöne doğru ses çıkışıyla, hoparlörün bulunduğu yerden bağımsız olarak kullanıcıların odanın her noktasında üstün kalitede ses deneyiminin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Türkiye’de iki ayrı tip Wireless Audio 360 ürünü tüketicilerin beğenisine sunulacak. Oval formdaki Wireless Audio 360 sisteminin R7 ve portatif R6 olmak üzere iki farklı modeli mevcut.

Her yöne doğru (omni-directional) optimize edilmiş bir form faktörüne sahip olacak şekilde tasarlanan oval R7; tüm yönlerde dengeli ses üretiyor. Kompakt ve hafif tasarıma sahip R6 ise elektrik bağlantısı olmaksızın, kullanıcılara 6 saate kadar aralıksız müzik dinleme olanağı sağlıyor.

Samsung’dan her noktada eşsiz deneyim için dairesel yayılım teknolojisi

Wireless Audio 360, Samsung’un ses teknolojisi alanındaki dünya standartlarında yenilikçilik anlayışı kapsamında 2014 yılında Kaliforniya, ABD’de kurulan Samsung Ses Laboratuvarında geliştirilen ilk ürün olma özelliği taşıyor. Samsung’un patentli ring radiator (dairesel yayılım) ve ses-ayar teknolojileri, eşit ses dağılımı ve azaltılmış distorsiyon sayesinde, kullanıcının müzik dinleme deneyimini zenginleştirme çalışmalarının bir parçası olarak geliştirildi. Ayrıca Wireless Audio 360 hoparlör sistemi hoparlör ünitesini gizleyip ürünün modern tarzda döşenmiş her eve kolay uyum sağlayabilmesini mümkün kılan fütüristik bir “Nesne Tasarımına” da sahip.

Wireless Audio 360, müzik dinleme deneyiminizi kumanda etmeye yönelik basit ve kullanımı kolay bir yöntem sunmak üzere Wi-Fi aracılığıyla mobil cihazlarla kablosuz bağlantı özelliğine sahip. Ayrıca, yine kullanımı kolay Samsung Multiroom Uygulaması aracılığıyla da kumanda edilebiliyor. Multiroom Uygulaması aynı kablosuz ağa bağlı TV veya Soundbar gibi başka cihazları da kapsayabilen çok odalı bir ses sistemine kumanda edebiliyor.

Wireless Audio 360’ın R7 modelinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.199 TL, portatif R6’nın tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 999 TL.