Samsung Electronics hem eğlence odaklı tüketicilerin, hem de ayrıntıya öncelik veren profesyonellerin artmakta olan kaliteli görüntü ihtiyaçlarını; genişlettiği UHD monitör portföyüyle karşılıyor.
Samsung’un yeni UE590 ve UE850 UHD monitörleri,  zengin renkleri, sonsuz kontrastı, FHD’nin dört katı ayrıntıyı gösterebilen UHD çözünürlüğü ve mükemmel tepki süresi performansıyla daha gerçekçi bir görsel deneyim sunuyor.
23,5 ve 28 inç seçenekleriyle sunulan UE590, yüksek kalitede eğlence arayanların ve görsel ayrıntılara ihtiyaç duyan oyun meraklılarının aradıkları her şeyi bulabilecekleri bir model.
23,5, 28 ve 31,5 inç seçenekleriyle sunulan UE580’de ise profesyonel, yaratıcı ve analitik işlere yönelik yüksek çözünürlüğü ve gelişmiş ergonomisi ile   dikkat çekiyor. Yapılan ergonomik ve çevre dostu iyileştirmelerle birlikte UE590 ve UE850 monitörleri; tüm kullanıcılara eksiksiz ve konforlu bir görsel deneyim yaşatıyor.
Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, yeni modeller hakkında şunları söyledi: “Gerçeğe yakın  resim kalitesi ve izleyiciyi içine alan üç boyutluya benzer bir görsel deneyim yarattığı için eğlence sistemleri  açısından kritik önem taşıyor. Tüketicilerin ve profesyonellerin artmakta olan kaliteli görüntü ihtiyaçlarına hitap eden gelişmiş UE590 ve UE850 monitörlerimiz, Samsung kullanıcılarını hızla yeni UHD teknolojisine kavuşturmaya devam ediyor."
 
Evinde lazer silahı üretti
 
Yüksek görsel performans, üstün bir kullanıcı deneyimine dönüşüyor
8 milyondan fazla piksel ve Full HDnin 4 katı ayrıntıya sahip UE590 ve UE850 monitörler, gerçeğe en yakın görüntünün oluşturulmasını sağlıyor.
Samsung'un yeni monitörleri, dahili resim ve oyun iyileştirme fonksiyonlarıyla da en üstün UHD görsel deneyimini sunuyor. AMD FreeSync  teknolojisini destekleyen tek UHD monitör olma özelliğine sahip olan UE590 ve UE850;  bu özellikleriyle gecikmesiz ve kesintisiz bir oyun deneyimini de mümkün kılıyor.
28 inçlik modellerde, 1 milisaniyeye sahip tepki süresi oyun tutkunlarının en hızlı görüntü değişimlerinde bile herhangi bir bulanıklık veya gölge olmadan net ve kesintisiz bir şekilde görmesine olanak tanırken;  60 Hz'lik yenileme hızı ile görüntü düzensizliğini ortadan kaldıyor ve çok daha yüksek bir görüntü performansı sağlıyor.

Tüm Ergonomik Özellikler ve Fonksiyonlar konforunuz düşünülerek tasarlandı
İyileştirilmiş ergonomik özellikleriyle UE590 ve UE850, kullanıcılara daha konforlu ve eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. UHD monitörler VESA duvara askı bağlantı olanağı içeriyor. UE850; yüksekliği ayarlanabilir ayağının (HAS) yanı sıra eğilebilme ve döndürülebilme özellikleriyle, hareket esnekliğini daha da arttırıyor. Profesyoneller, UE850 iş monitörünü ekran arayüzündeki (OSD) döndürme işlevi ya da  otomatik sihirli döndürme yazılımıyla kontrol ederken; en-boy oranı tutarlılığını da koruyabiliyor.
Uzun kullanım süreleri için tasarlanmış UE590 ve UE850, görsel deneyimi daha az yorucu kılıyor. Monitörler, benzersiz bir göz koruma modu ile mavi ışığın izleyicinin gözündeki zararlı etkilerini ve buna bağlı göz yorgunluklarını azaltıyor. Benzer şekilde monitörlerin titreşimsiz teknolojisi, izleyicilerin gözlerini, standart monitörlerde sürekli titreyen ekranların yol açtığı yorgunluktan koruyor.
                                                                                                     
Bu ürünler, performanslarıyla da, sahip oldukları özelliklerle de ‘Çevre Dostu’
UHD monitörler Samsung'un yüksek performanslı teknolojileri daha sürdürülebilir bir şekilde sunma taahhüdünü destekliyor. İşletmelerin ve kullanıcıların enerji, kaynak ve maliyet tasarrufu elde etmesine yardımcı olmak üzere yüzde 30 geri dönüştürülmüş plastik ve PVC içermeyen bir gövde kullanılarak üretilen UE850, yeni enerji tasarruf teknolojilerini sunuyor.
UE850'nin Gelişmiş Kapatma Zamanlayıcı özelliği, enerji tüketimini azaltıp kapanmanın planlanmasına olanak tanırken; Akıllı Eko-Tasarruf özelliği ise, daha fazla enerji tasarrufu için ekran parlaklığını azaltmaya yardımcı oluyor. UE590 benzer ölçüde güçlü Gelişmiş Eko-Tasarruf çözümüyle birlikte sunuluyor.
Samsung'un eksiksiz UHD monitör portföyü hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz www.samsung.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.