Samsung Electronics’in enerji tasarrufu yapmalarının yanı sıra yiyecek ve içecekleri daha düzenli saklamalarını sağlayan Easy Slide raflı, üstten soğutmalı, Digital Inverter Teknolojisine sahip Yeni Buzdolabı Serisi Türkiye’de.

Güvenilir performans için Digital Inverter Teknolojisi
 
10 yıllık garanti ile sunulan yeni buzdolapları, kompresörlerin performansını büyük ölçüde arttıran Digital Inverter Teknolojisi’ne sahip. Buzdolabının kalbi olan kompresör, sezgisel olarak soğuk hava besleme hızını kontrol ederek daha az enerji harcıyor. Bu şekilde standart buzdolaplarına oranla yüzde 47 daha az enerji harcayan kompresörü, çevreye olan olumsuz etkiyi azaltırken aynı zamanda tüketicinin tasarruf etmesini de sağlıyor. Samsung'un özel Digital Inverter Teknolojisi, buzdolabının gürültüsünü 39 dB'ye kadar düşürerek bir kütüphane ortamından dahi daha sessiz çalışmasını sağlıyor; aynı zamanda voltaj dalgalanmalarına karşı da kendisini koruyor.
 
Kullanımı Kolay bir Buzdolabı
 
Kullanım kolaylığı ve rahatlığı hedef alınarak tasarlanan Digital Inverter Teknolojisine sahip Yeni Buzdolabı Serisi ile tüketiciler, Easy Slide Rafı’nı 170 mm'ye kadar dışarı doğru hareket ettirerek, rafın arka bölümlerinde yer alan yiyeceklerine daha rahat ulaşabilirler. Özel olarak tasarlanan bu raf, iç kısımda kullanılmayan alanları azaltarak 45 kg’a kadar yiyecek ve içecekleri saklayabiliyor ve buzdolabının daha verimli şekilde düzenlenmesine yardımcı oluyor. Digital Inverter Teknolojisine sahip Yeni Buzdolabı Serisi’nin 90 dereceye kadar açılabilen kapısı, kullanıcıların raflara ve kutulara kolayca erişebilmesine imkân verirken parmak izi bırakmayan kaplaması sayesinde temizlik işlemini kolay hale getiriyor.
 
All-Around Cooling teknolojisi ile yiyecekler daima taze
 
Buzdolabının her köşesini eşit şekilde soğutan gelişmiş All-Around Cooling özelliğiyle ile Samsung’un Digital Inverter Teknolojisine sahip Yeni Buzdolabı Serisi, tüketicilere uzun süreli tazeliğin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Tazeliği garanti eden All-Around Cooling özelliği soğuk havanın, her raf seviyesinde birden çok çıkış noktasından eşit olarak sağlanması sayesinde, en alttan en üste, en arkadan en öne kadar eşit sıcaklık korunuyor; böylece yiyecekler daima taze kalıyor, aynı zamanda buzdolabını, kapısı açıldıktan sonra hızla ideal sıcaklığa getiriyor.
Buna ek olarak, Power Cool modu tüketicilerin içeceklerini ve yiyeceklerini kısa zamanda tercih edilen oranda soğutabilmesini sağlarken; Moist Fresh Zone ise en uygun nem seviyesini koruyarak, meyve ve sebzelerin saklanabileceği ideal ortamın oluşmasına yardımcı oluyor.
 
Digital Inverter Teknolojisine sahip Yeni Buzdolabı Serisi ayrıca daha etkin arınma ve kötü kokuları gidermek için iyi hava dolaşımı sağlayan bir iç fanla desteklenen Deodorizing Filter teknolojisine ve Anti Bakteriyel Koruyucu'ya da sahip.