Türkiye’nin en köklü iletişim teknolojileri şirketleri arasında bulunan Bircom’un distribütörlüğünü yaptığı, yüksek kaliteli kulaklık ve hoparlörlerin üreticisi olan Sennheiser, kullanıcıları arasında oldukça popüler olan kablolu kulaklık serisi CIRCLE™ ’da güncellemeler yapıldığını duyurdu. Yapılan güncellemeler CIRCLE™ serisinin kullanıcılarına hafif, tasarım ödüllü kulaklıklarla tüm gün kullanım için daha fazla konfor ve çağrı yönetimi sunuyor.


Güncellemesi yapılan CIRCLE™ serisi, 10 farklı modelden oluşuyor. Profesyonel kullanıcılarına, daha fazla seçenek, yeni özellikler ve başarısı ispatlanmış işlevsellik sunuyor. Serinin tamamında yer alan patentli CIRCLE Flex® çift mafsal tasarımlı kulak kapsülleri, yeni güncelleme sonunda akustik sünger üzerine yumuşak suni deri kılıflarla kaplandı. Bu sayede tüm gün boyunca kullanıma daha uyumlu, konforlu ve optimize edilmiş ses kalitesi sunulabiliyor. Kablo üzerinde yer alan çağrı kontrol ünitesi de CIRCLE™ serisinin yenilikleri arasında. Daha şık tasarımı ile ergonomik ve kolay kullanımlı olan çağrı kontrol üniteleri, manyetik tutucuları sayesinde her an kullanıcılarının elinin altında ve kolay erişilebilir bir durumda bulunuyor.

Sennheiser’ın pazar lideri olduğu ses kalitesini sunan CIRCLE™ serisinin yeni yazılım tabanlı ses iyileştirme profilleri ses ayarlarını otomatik olarak yöneterek kullanıcılarının telefon görüşmeleri ve multimedya deneyimlerini iyileştiriyor. CIRCLE™ serisi kullanıcılarını akustik şokların etkilerinden koruyan patentli ActiveGard™ teknolojisi ile donatılmış durumda. Bunun yanı sıra, Avrupa Birliğinde geçerli olan iş Yerinde Gürültü mevzuatı ile de uyumlu. Saklama ve taşımada pratiklik sağlamak amacıyla tüm kulaklıklar kutu içeriğinde plastik saklama çantaları ile geliyor.

Sennheiser’ın Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Lars Rijs Rasmussen, “Geçtiğimiz yıllarda CIRCLE™ serimiz, birçok çağrı merkezi ve tümleşik iletişim ortamı kullanan profesyoneller arasında oldukça popüler bir iş aracı oldu. Bu ürün serisini daha da geliştirmek için, müşterilerimizden gelen geribildirimleri kullandık. Kullanıcı odaklılığımız, benzersiz ses kalitemiz, Red Dot ödüllü tasarımımız birleşerek, kullanıcıya daha iyi bir iletişim deneyimi, daha kolay çağrı yönetimi ve tüm gün boyunca sınıfının en iyi konforunu sunuyor” şeklinde konuştu.