“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri’nin yeni buzdolabı KG58EBI44N, alışverişini haftalık yapan ve geniş hacimli buzdolabına ihtiyaç duyan herkese farklı bir alternatif sunuyor. Siemens’in yeni lowfrost buzdolabı, Ramazan Bayramı gibi zamanlarda kalabalık konuk ağırlayacak aileler için geniş iç hacimli ve daha uzun süre tazelik sağlayacak biçimde tasarlandı.
Ramazan Bayramı yaklaşırken yeni buzdolabı almak isteyenler veya daha geniş buzdolabı terch edenler için Siemens’in fonksiyonel KG58EBI44N buzdolabı, farklı bir alternatif oluşturuyor. KG58EBI44N buzdolabı, Ramazan Bayramı’na özel yaptığınız alışverişlerinize rahatça yer sağlarken, kalabalık konuklarınız için hazırlayacağınız birbirinden leziz yemekleri de olduğu gibi, tazelik ve lezzet kaybına uğramadan saklama avantajı getiriyor.
 
Siemens’in yeni buzdolabı, enerji verimli A+++ soğutucu, katlanabilir, çıkarılabilir, yüksekliği ayarlanabilir rafları ve çekmeceleriyle iç hacimde esneklik ve kolay kullanım imkânı, geniş derin dondurucusuyla da besinleri başka mevsimlere taşıma özgürlüğü getiriyor. Inox kapıları, krom inox metalik yan panelleri ve LED aydınlatma sistemiyle estetik bir tasarıma sahip Siemens KG58EBI44N, şık mutfaklarda yerini almayı bekliyor.
 
Kolay temizlenebilir Inox kapıları, krom inox metalik yan panelleri, dikey kapı kolu ve iç bölümlerdeki metal uygulamaları ile buzdolabının fonksiyonel özellikleri, estetik görünümüyle tamamlanıyor. Toplam 508 litrelik hacmi sayesinde toplu alışverişler için fazlasıyla yeterli alan sağlayan Siemens KG58EBI44N buzdolabı, A+++ enerji sınıfı, elektrik tasarruflu teknolojisi ve sebze ve meyveler için geniş saklama alanı sunan “crisperbox” çekmecesiyle besinleri hafta boyunca taze tutuyor. Dalgalı tabanı yiyecekleri su yoğunlaşmasına karşı korurken, sürgü sistemi sayesinde yiyecekler için en uygun nem seviyesi elde ediliyor. buzdolabının kalan alanından daha soğuk olan “coolBox” çekmecesinde de et ve balıklar iki katına kadar daha uzun süre taze kalıyor.
 
Low Frost teknolojisi sayesinde daha az buzlanma ve daha hızlı çözdürme özelliklerine sahip KG58EBI44N buzdolabı, kolayca katlanabilir, yüksekliği ayarlanabilir “flexShelf” rafıyla buzdolabı içinde esnek alanlar yaratılmasına olanak veriyor. Çekilebilen, kolay ulaşılabilen, kolay temizlenebilen cam raflar, buzdolabının kullanım kolaylığı sunan diğer fonksiyonel çözümleri olarak dikkat çekiyor.
120 litrelik dondurucusuyla yiyecekler her mevsime taze
 
Toplam 2 adet şeffaf çekmecesi bulunan 120 litrelik derin dondurucu bölümüyle 17 kilogramlık gıdayı 24 saatte dondurma yeteneği bulunan Siemens KG58EBI44N, mevsimlik sebzeleri başka mevsimlerde tüketme özgürlüğü getiriyor.Buzdolabının teknolojik ve estetik özelliklerini vurgulayan güçlü LED iç aydınlatma sistemi ise cihazın kapağı açıldığında en uç noktaları bile rahatlıkla görmeye imkân veriyor.