Mükemmel görüntü kalitesi ve olağanüstü güçlü sesi bir araya getiren Sony, BRAVIA 4K UHD TV serisi ile sinema kalitesini evlere taşıyarak, bambaşka bir televizyon izleme deneyimi sunuyor. Sony, 31 Ekim’e kadar geçerli olan kampanya kapsamında, 85X9505B ve 79X9005B model 4K UHD TV alanlara, 4K kalitesinde kayıt yapan 5.499 TL değerindeki Dünyanın ilk kişisel 4K Video Kamerası Sony Handycam FDR-AX100E’yi hediye ediyor.
 
Gerçekçi ve canlı gibi görünen kırmızı ve zümrüt yeşili tonları
 
Sony 4K BRAVIA TV’lerdeki, geleneksel LED TV’nin üç katı parlaklığa ulaşan bir parlaklık aralığı sunan[1] X-tended Dynamic Range™ PRO teknolojisi, görüntü kalitesini daha da geliştiren eşsiz arkadan aydınlatma algoritmasını kullanarak siyah alanların daha koyu, parlak alanların ise daha parlak görünmesini sağlıyor. İzleyiciler, aynı zamanda tüm sahnenin sunduğu duyguları hissettiren, çarpıcı renkler sağlayan TRILUMINOS™ ekran ile geniş bir renk gamının da tadını çıkarıyorlar.
 
Özel anılarınızı en yüksek çözünürlükle kaydedin
 
Sony Handycam FDR-AX100E, özel anılarını mümkün olan en yüksek çözünürlükle kaydederek 4K BRAVIA TV’leri üzerinde izlemek isteyenler için ideal bir hediye oluyor. Küçük gövdesi ile kolay kullanıma imkân verirken Sony teknolojisinin en iyi unsurlarını da içinde barındırıyor. Loş ışıkta dahi kusursuz 4K görüntü kalitesi sunan üründe, tek dokunuşta bağlantı için NFC ve görüntü aktarımı ile cep telefonundan uzaktan kumanda için Wi-Fi özellikleri bulunuyor.
 
Her türlü içerikte nefes kesici 4K çözünürlük
 
Sony’nin sunduğu yeni 4K TV modellerinin (KD-85X9505B, KD-79X9005B, KD-65X9005B, KD-55X9005B, KD-65X8505B, KD-55X8505B ve KD-49X8505B) tamamı, Sony’nin eşsiz görüntü yükseltme ve süper çözünürlük teknolojilerinin bileşiminden yararlanarak her türlü içeriği nefes kesici 4K çözünürlük ile sunan güçlü görüntü işleme motoru 4K X-Reality™ PRO’yu içinde barındırıyor. Orijinal 4K içeriklerde, 4K X-Reality™ PRO, 4K’dan 4K’ya tanımlı veri tabanını kullanarak görüntü kalitesini daha da geliştiriyor. Böylece, orijinal 4K görüntülerin netliği ve canlılığı iyileştirilirken hem kontrast artırılıyor hem de ekran üzerindeki renkler zenginleştiriliyor. 4K BRAVIA ürün yelpazesi aynı zamanda yüksek kaliteli ses üretmek için Sony’nin eşsiz dijital ses işleme teknolojilerini bir araya getiren ClearAudio+™ teknolojisinin kullanımı ile güçlü ses de vadediyor. Sony 4K TV ailesindeki modeller KDV dahil 4.999TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.