Sony, güncellenen üç BrightEra™ 3LCD modeli VPL-CW276, VPL-CW256 ve VPL-CX236'nın lansmanıyla C Serisi projektör yelpazesini genişletti. Sony'nin BrightEra teknolojisi ve 3LCD ışık kaynağı; yüksek görüntü kalitesi, parlak görüntüler, yüksek verimlilik, keskin kontrast ve tutarlı renk kararlılığı sunuyor. Bu modellerin eklenmesiyle genişleyen Sony'nin eğitime ve kurumsal ortamlara yönelik çözümleri, uygun maliyetli ve son teknoloji ürünü projektör teknolojisini daha fazla kanal ortağı ve müşteriyle buluşacak. Sony ayrıca HDBaseT bağlantılı VPL-CH355 ve VPL-CH375 WUXGA projektörlerin piyasaya çıktığını da InfoComm 2014'te duyurdu. VPL-CH355 ve VPL-CH375 modelleri Kasım ayında, yükseltilmiş VPL-CW276, VPL-CW256 ve VPL-CX236 modelleri ise Ocak 2015'in ilk günlerinde piyasaya çıkacak.
 
Sony Profesyonel Çözümler Avrupa Ürün Müdürü Robert Meakin, "Yeni uygun maliyetli C Serisi modellerimiz, Sony'nin herkes tarafından bilinen kalitesini, güvenilirliğini ve kullanım kolaylığını çok daha fazla sayıda müşteriyle buluşturuyor. Düşük kullanım maliyetiyle birlikte gözleri yormayan, daha parlak görüntüleri, çevreyle dost bir şekilde sunuyoruz." dedi.
 
Toplantı odaları ve sınıflarda kolay kullanım avantajı ve etkileyici görüntüler
 
Güncellenen C Serisi modelleri düşük toplam sahip olma maliyeti sunacak ve üstün kalite ile güvenilirlikten ödün vermeden kullanımı kolay, çevre dostu özelliklere sahip olacak şekilde tasarlandı. Projektörler çoğu büyük sınıf ve toplantı odası için ideal bir çözüm oluyor. VPL-CX236 projektör 4100 lümen parlaklık ve 1,66 - 2,41:1 yansıtma açısı oranı sunarken, VPL-CW256 ve VPL-CW276 modelleri 4500 ve 5100 lümen parlaklık ile 1,32 -1,91:1 yansıtma açısı oranı sunuyor. VPL-CX236'da kullanıcıların özel ihtiyaçlarına uygun üç parlaklık modu bulunuyor. Bunlardan biri olan düşük parlaklık modu, güç tüketimini azaltarak ve lamba kullanım ömrünü yaklaşık 5000 saate kadar çıkararak çalıştırma maliyetini düşürüyor.
Ayrıca yeni projektörler, sessiz çalışma özelliğiyle azaltılmış fan gürültüsü sunuyor. İki yeni HDMI bağlantı noktası eklenen ürünler, yatay ve dikey lens kaydırma işlevleriyle artırılmış kurulum esnekliği sağlıyor. Bu işlev kullanılarak yansıtılan görüntünün konumu, dikey düzlemde yukarı ve aşağı doğru %5,0 oranında, yatay düzlemde ise VPL-CW256 ve VPL-CW276 projektörlerde -%3,0 - +%3,0, VPL-CX236 ve VPL-CX276 projektörlerde -%4,0 - +%4,0 oranında hareket ettirilebiliyor.
 
Uygun maliyetli iki yeni model: VPL-CH355 ve VPL-CH375
 
Sony'nin C Serisi kurulum projektörlerine yenisini eklerken aynı zamanda, uygun maliyetli VPL-CH355 ve VPL-CH375 modellerini de piyasaya sürüyor. Bu iki modelde WUXGA çözünürlük, gücü ve parlaklığı kademeli olarak azaltmak için Otomatik Karartma, projektör kullanılmıyorken güç tüketimini azaltmayı amaçlayan ECO PIC Mute (Karartma) ve yansıtılan görüntüye göre parlaklığı ayarlayan (Yukarı/Aşağı) Otomatik Parlaklık Modu bulunuyor. Modellerde ayrıca daha az kablo, sinyal uzatıcı ve alıcı kutusu kullanarak bağlantı kurmayı kolaylaştırıp toplam sistem maliyetlerini azaltan ve hata risklerini azaltan HDBaseT bağlantısı bulunuyor. İsteğe Bağlı Kablosuz bağlantıyla zenginleştirilen geniş bağlantı seçenekleri, VPL-CH355 ve VPL-CH375'i eğitim pazarı ve kurumsal pazar için ideal bir çözüm haline getiriyor.