Sony’nin yeni Bluetooth® kablosuz kulaklığı ile müziğin tadını tam da istediğiniz gibi çıkarmaya hazırlanın. MDR-XB950BT, sınır tanımayan bas seslere olan tutkunuza teslim olmanızı sağlıyor. Bluetooth® kablosuz kulaklık, NFC özelliği ile akıllı telefonunuza tek dokunuşta bağlanabilirlik sunuyor[1]. Tek yapmanız gereken bir anlığına kulaklığı cep telefonunuza değdirmek. Herhangi bir kablo, sıkıntı verici eşleştirme veya kurulum kodlarına ihtiyaç kalmadan bağlantı kuruluyor. Böylece muhteşem tizlere ve zengin, güçlü baslara sahip, mükemmel sesi kablosuz olarak dinlemeye hazır oluyorsunuz.
 
Her tür müziğin derinliklerini keşfedin
 
Sony’nin etkileyici Extra Bass (XB) yelpazesindeki ilk Bluetooth® özellikli model olan yeni MDR-XB950BT ile elektronik danstan diskoya kadar her tür müziğin derinliklerini keşfedin. Bu güçlü kafa bandı tipi kulaklık, tavizsiz tasarımı ve rahat ayarlanabilir metal kafa bandı gibi üst düzey malzemeler ile ciddi bas tutkunları için üretildi. Büyük 40mm sürücü birimlerinde, en derin alt bas titreşimin dahi kolaylıkla yeniden üretilebilmesi için yüksek manyetik yoğunluğa sahip neodimyum mıknatıslar bulunuyor. Daha da düşük bir bas duymak istiyorsanız sadece Electro Bass Booster’ı aktive ederek basların anında kulüpleri aratmayan düzeylerde vurgulanmasını sağlayabilirsiniz. Gelişmiş Doğrudan Titreşim Yapısı, sürücü birimi ile kulak zarı arasındaki boşluğu yalıtarak yoğun odaklı alt bas seslerin doğrudan yeniden üretimini güvence altına alıyor. Sony Music Entertainment ile birlikte gerçekleştirilen bir akustik çalışmada, “bas sesin ritim ifadesinin” (özellikle 30~40 Hz civarında) müzik alanında gitgide büyüyen bir rol oynadığı sonucuna varıldı. Beat Response Control özelliği, kulaklıkların üzerinde bulunan genişletilmiş bir havalandırma deliği ile artırılan yuva etkinliği yolu sayesinde kısa karakteristik sesli geliştirilmiş bas sesler elde ediyor.
 
MP3 çalarınızda uzun DJ setlerini dinlerken dahi, konforunuz her zaman ilk sırada yer alıyor. MDR-XB950BT’nin kulaklık pedleri, çok daha çeşitli kafa biçimlerinin etrafına rahatlıkla oturan yumuşak tasarımlı yastıklara sahip yeni bir ergonomik kulaklık pedi ile hazırlandı. Kulak çevresindeki çukur, dış kulağın doğal biçimini korumasını sağlarken eksiksiz bir aralıktaki sesi doğrudan kulak zarınıza iletiyor.
Yeni MDR-XB950BT Bluetooth® kulaklık, Ekim 2014’ten itibaren piyasaya sunulacak.