TomTom (TOM2) bugün koşuyu daha keyifli ve kolay hale getirecek entegre müzik çalarlı yeni TomTom Runner 2 GPS Watch’ı tanıttı. Artık koşucular kollarına kayışla bir telefon bağlamak zorunda değiller. TomTom Runner 2, bileğinizde kullanımı kolay tek cihaz ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.
 


TomTom Runner 2’deki 3GB müzik depolama, kullanıcıların direkt saatleri üzerinden 500 şarkı* dinleyebilmesini ve böylece akıllı telefonlarını artık evde bırakabilmelerini sağlıyor. GPS saati, müziği geniş bir yelpazede Bluetooth kulaklıklara aktarıyor ve Running Trax ile önceden yüklenmiş olarak geliyor. Bu yüksek enerjili, neşeli müzik parçaları küratörlüğünü Ministry of Sound’ın yaptığı dünyanın en iyi DJ’lerine ait. Şarkı listeleri de iTunes veya Windows Media Player'dan TomTom Spark’a kolayca indirilebiliyor.
 
TomTom Yönetici Direktörü Corinne Vigreux konu hakkında şunları belirtti: “Spor performansı ve motivasyonunu arttırma söz konusu olduğunda müziğin önemli bir rol oynadığını biliyoruz ancak akıllı bir telefon giymek genellikle çok konforlu olmayan bir deneyime neden oluyor. 4. jenerasyon GPS koşu saatlerimiz müzik motivasyonunu, yerleşik kalp atış hızı monitörü, gerçek zamanlı GPS bilgisi ve 7/24 aktivite izleme ile entegre ederek gelişmeyi izlemeyi, genel fitness düzeyini artırmayı ve sonuçta koşulardan daha iyi sonuç almayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor.’’
 
TomTom Runner 2 ayrıca zaman, mesafe, hız ve tempo dahil olmak üzere gerçek zamanlı bilgi sağlamak için son derece hassas bir GPS izleme içeriyor. Adımlar, aktif dakikalar, mesafe, yakılan kalori ve uyku süresi TomTom Runner 2’deki 7/24 etkinlik izleme özelliği kullanılarak izlenebiliyor. Kullanıcılar hedeflerini günlük ve haftalık olarak ayarlayabilir ve gelişmeleri saatleri veya TomTom MySports uygulaması ile takip edebilirler.
 
Kullanıcılar, MySports uygulaması yoluyla istatistikleri yükleyebilir ve TomTom MySports, RunKeeper, Nike + ve daha fazlasını içeren çoklu platformlarda istatistiklerini kablosuz inceleyebilirler.