ViewSonic’in opsiyonel kablosuz görüntü aktarım imkanları için entegre MHL destekli HDMI girişine sahip PLED-W600 ve PLED-W800 projeksiyon cihazları, iş hayatına yönelik sunduğu pratik çözümlerin yanı sıra taşınabilirlik avantajıyla da seyahat eden kullanıcılar ve evde kullanım için de farklı bir deneyim vadediyor.



ViewSonic projeksiyon ailesine yeni katılan 798 gram ağırlığındaki PLED-W600, 600 lümen parlaklık değeri, 898 gram ağırlığındaki PLED-W800, 800 lümen değeriyle yüksek parlaklık seviyelerine ulaşabiliyor. Hafif ve kolay taşınabilir olmasının yanında Microsoft® Office™ Word, Excel ve PowerPoint, PDF gibi farklı formattaki dosyaları SD kart veya USB bellek üzerinden çalıştırabilen PLED-W800, HDMI/MHL girişleri ile Miracast™ ve DLNA® özellikleri sayesinde akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, oyun konsolları ve dijital kameralar gibi pek çok mobil cihazla birlikte kullanılabiliyor.
Eco-Mode teknolojisi ile çevre dostu bu iki projeksiyon cihazı, 20 bin saati aşan çalışma süresine sahip. SuperColor Teknolojisi ile daha canlı ve net görüntü kalitesine sahip cihazlar 2x dijital zoom özelliği ile video kaynağından gelen görüntüyü 4:3, 16:9 ya da 16:10 oranına otomatik olarak dönüştürerek WXGA görüntü sunabiliyor. Ayrıca saniyede 120Hz desteklerken, görüntünün kalitesini bozmadan 33 inçten 100 inçe kadar görüntüyü oluşturabiliyor.
Daha fazla bilgi için http://www.viewsoniceurope.com/tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Öne Çıkan Özellikler
 
•             MHL/HDMI, USB ve VGA girişleri*
•             20.000 Saat Kullanım Ömrü
•             3.500 : 1 Kontrast Oranı ile Daha Net Görüntü Kalitesi
•             SuperColor Teknolojisi ile Keskin ve Canlı Renkler
•             BrilliantColor Teknolojisi ile Daha Geniş Renk gamı
•             Eco-Mode ile Çevre Dostu Enerji Tasarrufu
•             Kolay ve Hafif Taşınabilirlik
 
*modele göre değişiklik gösterebilir.