“Sektörün Buluşma Noktası” mottosuyla Bilişim Altyapı Sistemcileri Derneği (BASİD) tarafından 2013 yılı itibariyle her yıl düzenlenen, sektördeki tüm gelişmelerin paylaşılacağı “2017 Data Center Türkiye Konferansı” 19 Nisan’da Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek.
Data Center Türkiye Konferansı bu sene katılımcılarına ulusal ve uluslararası daha geniş bir ziyaretçi kitlesi, yerli ve yabancı medya katılımcıları ve Amerika’dan gelecek sektör profesyonellerini ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunacak.

Sektörün tüm gelişmeleri bu konferansta

Bugüne kadar içeriğiyle sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri en yetkili ağızlardan sektör mensupları ile paylaşma platformu yaratan ve her yıl büyüyen katılımcı ve izleyici profiliyle gerçekleşen Data Center Türkiye Konferansı bu yıl da tam günlük bir zirve ile gerçekleşiyor.
Katılımcıların bütün sunumları takip etme olanağı bulacağı, kamu ve sektörde söz sahibi bağımsız kurumların temsilcilerinin katılımıyla içeriği daha da zenginleştirilmiş bir konferansla sektörün buluşma noktası olmaya devam eden “Data Center Türkiye Konferansı” 19 Nisan’da Hilton İstanbul Bomonti’de.