AMD, Finansal Analist Günü’nde 2015 yılının güçlü ürün dizileri olarak yeni 7000 Serisi Hızlandırılmış İşlem Birimlerini (APU), AMD Radeon™ 300, M300 Serisi Ekran Kartlarını ve AMD A-Serisi masaüstü APU güncellemelerini tanıttı. 
 
Konu ile ilgili konuşan AMD Başkan Yardımcısı ve Program ve Grafik İşleri Departmanı Genel Müdürü Matt Skynner, “Sunmuş olduğumuz en yeni APU ve GPU teknolojilerinin, bu yıl teknoloji hayranları ve oyun severlerden tüm tüketicilere kadar herkese sunacağı farklı deneyimler konusunda çok heyecanlıyız. AMD’nin grafik ve işletim performanslarına vermiş olduğu önem, kullanıcılara üstün bir oyun deneyimi ve yüksek kalitede eğlence anlayışının yanı sıra, yenilikçi işlem özellikleri de sağlayan 7000 Serisi APU’larında ve Radeon™ 300 Serisi ekran kartlarında açıkça görülüyor” dedi.
 
AMD Ürün Güncellemeleri:
• Yeni AMD 7000 Serisi APU’lar: 2015 AMD Mobil APU ailesinin yol haritasındaki “Carrizo” platformunun bir parçası olarak ve “Carrizo-L” kod adıyla duyurulan yonga üstü sistem (SoC)  7000 Serisi APU’ları, sahip olduğu üstün özellikler sayesinde kullanıcıların çalışma, oyun oynama ve eğlenme şeklini iyileştirecek yenilikçi bir işlem deneyimi sunuyor. Bu yeni APU’lar, üstün güç tüketimi verimliliği sağlayan bir CPU’yu; gelişmiş bir GPU’yu; AMD Güvenlikli İşlemci’yi ve sistem I/O’sunu tek bir enerji tasarruflu yonga içinde toplayarak pil ömrünün uzamasına ve kesintisiz görüntü akışına olanak veriyor.
 
Yeni AMD 7000 Serisi işlemcileri ile donatılmış dizüstü ve All-in-One bilgisayarlar, tüketicilere sınıfının en iyisi oyun anlayışı ve eğlence deneyimi sunuyor. Microsoft® DirectX® 12 ve yine Microsoft tarafından yakın bir gelecekte piyasaya sürülecek olan Windows® 10 işletim sistemini de destekleyen AMD 7000 Serisi APU’lar kullanıcıların bekledikleri deneyimin yanı sıra işlemciye entegre edilmiş bir güvenlik koruması da sağlıyor.