20 yılın ardından ilk defa kendi oyun konsolunu piyasaya sürmeye hazırlanan Atari, şimdi de ilginç bir şapkayla görenleri şaşırtmayı başarmış durumda. İşte, bu ilginç Atari şapkası Superhat’ın özellikleri.

Siberpunk efsanesi Blade Runner 2049 filmi için New Line ile iş birliğine giden Atari, farklı bir giyilebilir Teknoloji geliştirmiş. Atari Superhat bütünleşik hoparlörle birlikte gelirken, eşsiz bir dinleme ve hatta arkadaşlarınıza da dinletme deneyimi için Audiowear’dan destek alınmış. Ek olarak yine bütünleşik olan mikrofon sayesinde gelen çağrılara yanıt vermek bile mümkün.

17-07/21/atari-hoparlorlu-sapka-giyilebilir-teknoloji-sdn-02.jpg

Audiowear’dan alınan destek sayesinde aynı zamanda şapkayı takan birden fazla kişinin eş zamanlı olarak aynı şarkıyı dinlemesi bile mümkün oluyor. Yani bir odanın 5 farklı köşesinde dursanız sağlam bir 5.1 çevresel ses bile oluşturabilirsiniz.

Atari, Speakerhat için beta testine dahil olmak isteyenlerin kayıt yaptırması için bir yarışmada hazırlamış. 10 kişiyle sınırlı olacak beta testinde kazananlar Speakerhat, Atari tişörtü, PS4 veya Xbox One için Atari Flashpack oyun koleksiyonu ve beta test programına katılım içeren 300 dolar değerinde bir paketin sahibi olabilecek.