Türkiye’nin lider ofis marketi Avansas.com satışa sunduğu farklı markalara ait binlerce çeşit ürünün yanı sıra kendi markasını taşıyan ürünleri sitesinde satışa sunuyor. Ofis malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren bir internet sitesi olarak kendi markasıyla üretim yaptırıp site üzerinden satışını gerçekleştiren ilk firma olan Avansas.com, 8 ana kategoride 400’e yakın Avansas markalı ürüne sahip.



Avansas.com A.Ş. güvencesiyle tasarlanıp, en üst kalitede üretilen ürünlerini rekabetçi fiyatlarla satışa sunan Avansas.com, reklam ve tanıtım giderlerinden yaptığı tasarrufları müşterilerine fiyat avantajı olarak sunuyor, Avansas markalı ürünler ile işletmelerin işyerindeki ihtiyaçlarını karşılamayı, işletmelere tasarruf sağlamayı hedefliyor. Yüksek kalitenin uygun fiyat ile buluştuğu Avansas markalı ürünler, rekabetin yoğun olduğu iş ve ticaret hayatında işletmelerin maliyetlerini düşürerek yoğun rekabet ortamında bir adım öne geçmelerini sağlıyor.

Avansas markalı ürünler sitede ilk tercih
Türkiye’nin internetteki ilk ve en büyük ofis marketi Avansas.com’da 8 ana kategoride 5000’den fazla ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Tüm ürünleri kendi deposunda stoklu saklayan ve bu sayede işletmelerin işyeri malzemelerini depolamak için kullandıkları alanlardan tasarruf etmelerini sağlayan Avansas.com, kendine özel “Avansas” markalı ürünleri de site üzerinden satışa sunuyor. Tüm müşteriler alışverişlerinde öncelikli olarak Avansas markalı ürünleri tercih ediyor. En çok tercih edilen Avansas markalı ürünlerin başında dosyalar, klasörler, çamaşır suyu, sıvı el sabunları, kağıt havlu, tuvalet kağıtları, kalemler, kahveler, piller ve ortopedik ürünler geliyor.

Mobilyada iddialı
İşletmelerin ana ihtiyaçlarını oluşturan tüm ürünlerin üzerinde detaylı bir çalışma yapan Avansas.com, bu alanda sistemine yeni ürünler katmaya, çeşitliliği arttırmaya ve bu sayede Avansas markası altında yüksek kaliteyi uygun fiyata müşterilerine sunmaya devam ediyor. Son olarak ofis ve kırtasiye malzemeleri, gıda ve temizlik ürünlerinde Avansas markalı ürünlerin satışını gerçekleştiren ve yakın zamanda kendi markasıyla üretilen mobilyaları da satışa sunan Avansas.com, özellikle mobilyaların yakalayacağı başarı konusunda oldukça iddialı.

En uygun fiyata en kalitelisi
Fotokopi kağıdından tuvalet kağıdına, kahveden kaleme, mobilyadan teknolojik ürünlere kadar tüm Avansas markalı ürünler alanında öncü firmalar tarafından üretiliyor. Örneğin; Avansas markasıyla satışa yakın zamanda sunulacak fotokopi kağıtları bu alanda dünyanın 1 numaralı üreticisi tarafından üretiliyor. Temizlik kategorisindeki ürünlerin üretimi ise markasıyla pazar lideri olmaya aday, Türkiye’nin en önemli üreticilerden biri tarafından gerçekleştiriliyor. Avansas markalı ürünleri bir defa deneyenler, bir sonraki alışverişlerinde de aynı ürünleri almaya devam ediyor. Bu sayede işyerleri yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlara alarak sürekli tasarruf ediyor.