Avea, gençlere yönelik markası Woops ile gençlere her hafta yeni bir kampanya sunarken; yarattığı fırsatlarla gençlerin hayatlarına renk katıyor ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.
Woops, 81 ilden 81 Woops’luyu, Woops sponsorluğunda 26 Mayıs Pazartesi akşamı İstanbul’daki ilk konserini İTÜ Stadyumu’nda verecek Justin Timberlake’in konserinde ağırlamaya hazırlanıyor.
 
Justin’i İstanbul sahnesinde bir arkadaşınla canlı izle!
 
Woops, tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Justin Timberlake'i canlı izleme ve dinleme heyecanını yaşamak isteyen Woops’lular için düzenlediği çok özel bir yarışmayla, yine gençleri hayalleriyle buluşturuyor.
16 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek yarışma kapsamında, www.woopslajustin.com adresine, Justin Timberlake’i ne kadar çok sevdiğini anlatan selfie fotoğraflarını çekerek yükleyen Woops’lular arasından seçilecek 81 şanslı Woops’lu; beraberindeki bir arkadaşıyla birlikte Justin Timberlake’in İstanbul konserini Woops’un davetlisi olarak izleme şansı yakalayacak.
 
Konsere çift kişilik bilet şansı
 
Katılımcıların yarışmaya katılmaları için öncelikle Facebook hesaplarından Woops Facebook sayfasını beğenmeleri gerekiyor.
Daha sonra www.woopslajustin.com adresine yükledikleri fotoğraflarıyla, yaşadıkları ilde en çok oy almayı başaran ilk 10 kişi arasına giren Woops’lular; jürinin de favorisi olduktan sonra Justin Timberlake konserine 2 kişilik bilet kazanmış olacaklar.
Türkiye’nin 81 ilinden yarışmaya katılan ve kazanan 81 şanslı Woops’lu sadece konsere çift kişilik bilet kazanmakla kalmayacak; şanslı Woops’luların ulaşım ve konaklamaları da yine Woops tarafından karşılanacak.