Eğer hala orjinal Windows 10 yükseltmesi yapmadıysanız son günleri kaçırmayın. Bedava Windows 10 işletim sistemine nasıl sahip olunur? Cevabı haberimizde.

Bedava Windows 10 nasıl indirilir?

Microsoft’u Windows 10 işletim sistemini duyurduğu günden bu yana resmi ve resmi olmayan yollarla çok ciddi indirilme sayısına ulaştı. 29 Haziran 2016 tarihine kadar sunulan ücretsiz yükseltme imkanından faydalanamayanlar için son bir fırsat daha çıktı. Son tarih ise 31 Aralık 2017

Microsoft’un Windows 10 için yaptığı büyük operasyon devam ederken, ücretsiz yükseltme fırsatını kaçıranlar için son viraj ortaya çıktı.

Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcılarını yakından ilgilendiren bu gelişme ile Windows 10 yükseltmesine ücretsiz olarak sahip olunabilecek. Microsoft, Windows 7 için 2020 yılında, Windows 8.1 için ise 2023 yılında tüm desteğini kesecek. Bu yüzden daha uzun soluklu ve güncel bir sürüme geçiş yapmak son derece önemli.

Resmi Windows 10 sürümüne sahip olmak istiyorsanız, bu linke tıklayarak Microsoft’un resmi sitesine ulaşabilirsiniz. Burada yapmanız gereken şey ise Microsoft’un yardımcı teknolojilerini kullanacağınızı kabul etmek. Bu işlemin gündelik kullanımda ise hiç bir handikapı yok. Sonrasında inen dosya üzerinden Windows 10 işletim sistemine sahip olabilirsiniz.