HTC’nin yeniden çıkış yakaladığı ve bu yılın en iyi telefonu olarak gösterilen, HTC One için kırmızı renk seçeneği geride bıraktığımız aylarda ortaya çıkmıştı.

Kırmızının yanı sıra mavi renk seçeneğini de kullanıcılara sunmaya hazırlanan HTC, bu sayede kullanıcılara daha fazla alternatif yaratarak satış hacmini artırmak istiyor. Kırmızı renk seçeneği Avrupa’da raflardaki yerini alırken, telefonun ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Son olarak 4-5 milyon civarından bir satış elde etti belirtilen telefonun mayıs ayında üretim kapasitesi iki katına çıkarılmış ve söz konusu gelişme de önümüzde aylarda satışların daha da artacağına işaret.

Çok yakında Android 4.3 sürümüne kavuşacak
Ultrapiksel kamera deneyimi, canlı ana ekran Blinkfeed, basit ve kullanıcı dostu bir hal alan Sense arayüzü, alüminyumdan oluşan şık tasarım, HTC Zoe, HDR Video desteği, stere0 hoparlör, Beats Audio ses çıkışı, 4.7-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD3 ekran, dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemci ve 2GB RAM telefonda öne çıkan teknik özellikler.