Bilgisayar sektörü son yıllarda büyük bir değişimin içerisinde. Artık teknoloji üreticileri, sektörün sınırlarını zorlayan ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkıyorlar ve bu ürünler, çok büyük ilgi görüyor. Ayrıca özellikle de son dönemlerde piyasaya sürülen donanım ve çevre birimleri, farklı tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorlar.Cougar tarafından üretilen Conquer 2, oyuncu bilgisayar kasalarına yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor.

Bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu bilgisayar kasası, fazlasıyla modüler ve özelleştirilebilir bir yapıya sahip. Öyle ki bu bilgisayar kasasını kendinize göre değiştirebiliyorsunuz. Parçalarına tamamen ayrılabilen Conquer 2, oyunseverlerin hayal gücünü kullanarak kendilerine özel kasa oluşturabilmelerine yardımcı oluyor.

Conquer 2

Conquer 2'nin 4 adet tamperli camı bulunuyor. Bu camlar isteğe göre bir kurulum yapılıyor ve böylelikle güçlü iç donanım, bu camlarla sergilenebiliyor. Ayrıca RGB ışıklandırma özelliği de bulunan bu kasa, bu özelliğiyle hem iç donanımı hem de kasanın kendisini daha şık bir hala getiriyor. Üstelik bu aydınlatma sistemi, Conquer 2'nin anakarta bağlanmasına ve anakartın ışıklarıyla birlikte çalışabilmesine de imkan sağlıyor.

Conquer 2

Conquer 2, esasında iki parçadan oluşan bir yapıya sahip. Kasanın dışındaki bölüm, kasanın genel görünümü gösterirken iç bölüm ise bilgisayarın donanım parçalarını bünyesinden barındırıyor. Yani oyunseverler, bilgisayarlarının donanımına müdahale etmek için kasanın tümünü sökmek durumunda kalmıyorlar. Kasanın iç bölümünü oluşturan yapı, çekilerek çıkarılabiliyor.

Cougar'ın yeni kasası, geniş bir donanım kitlesine de destek sağlıyor. Böylelikle oyunseverler, bu kasaya sahip olduktan sonra hem büyük hem de küçük bir anakart kullanabiliyorlar. Yeterli sayıda fan bölümü de bulunan Conquer 2'nin sıvı soğutma sistemleri için de desteği bulunuyor.

Conquer 2

Tüm bu özelliklere sahip olan Conquer 2, ciddi anlamda pahalı olması beklenen bir ürün. Çünkü Conquer 2'nin halefi bile şu an için 280 dolar (yaklaşık 1.620 TL + vergiler) seviyelerinde satın alınabiliyor. Hal böyle olunca da Conquer 2'nin fiyatının 300+ dolardan düşük olması beklenmiyor. Ayrıca ürünün satışa ne zaman çıkacağı da şu an bilinmiyor.