Salon International de la Haute Horlogerie Genève ya da kısa adıyla SIHH 2018 etkinliğinde tanıtımı gerçekleştirilen Connected Full Diamond, üzerinde 197 bin dolar değerinde 589 elmasla lüksü doruklara taşıyor. Yani yaklaşık 918 bin TL fiyata sahip olan akıllı saat, en pahalı olma ünvanının da sahibi oldu.

Şimdi isterseniz, Connected Full Diamond için daha detaylı bir bakış atalım. Ürünün kutu ve bilezik kısmı 18 ayar cilalı beyaz altından. Ürün üzerinde toplamda 23.35 karat el işi pırlanta bulunuyor. Bunların 78 tanesi çerçevede, 16 tanesi gösterge uçlarında ve 495 tanesi de bilezikte yer alıyor. Elmas başı değer ise 334 dolar olarak açıklanıyor.

Bunun dışında her şey geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Connected Modular 45 modeli ile aynı. Android Wear 2.0 tabanlı üründe AMOLED ekran, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS ve Intel Atom Z34XX işlemci bulunuyor. Ayrıca, ürünün elektronik gövdesini ileride istediğinizde mekanik ile değiştirme şansına da sahipsiniz. İşlemci ve batarya kullanışsız hale geldiğinde alternatif sunulması güzel ancak mekaniğe geçmek de tabii ki oldukça yüksek ayrı bir masraf demek oluyor.

Şirketin daha yeni Tag Heuer Connected Modular 41 modelini duyurduğunu da hatırlatalım.