Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte merakla beklenilen Call of Duty filmi için Activision, Black Panther’in senaristi ile anlaştığı duyurdu.

Sıkı durun, Call of Duty filmi geliyor! 
Son birkaç yıldır sık sık gündeme gelen Call of Duty filmi için, bugün ilk somut  adımlar atıldı. Efsanevi serinin yapımcısı olan Activition, Black Panteher‘in senaristi olan Joe Robert Cole ile anlaştığı müjdelendi. Call of Duty filmi için çalışmalara başlayacak olan Cole, 2003 yılından bu zamana kadar oyuncular ile buluşmaya devam eden CoD serisini beyaz perdeye taşıyacak.

Cole tarafından aktarılan bir takım bilgilere göre, film birbirine bağlı seriler şeklinde oluşacağını da özellikle belirtiyor. Böylece Black Ops ve Modern Warfare evrenleri arasındaki heyecan dolu hikayeleri bizlere aktarılacak olan yapımcılar, oldukça iddialı bir film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar.

Activision’dan Tim Kilpin film ve olası devam yapımları hakkında konuşarak, CoD filmleri hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Kilpin’e göre CoD 18 yaş üstü etiketi ile satılan oyunlar arasında açık ara en popüler yapımlardan biri. Bu marka için hazırlanacak bir sinema uyarlaması kitleyi çok daha üst seviyeye çekebileceği düşülüyor.

Kısa vadeli hedef sağlam bir CoD filmiyken, şirket bunun tek bir uyarlama ile sınırlandırmak istemiyor. Marvel ve Disney’in ortaklaşa oluşturdukları Marvel Sinematik Evreni‘nden etkilenen Activision, aynı şeyi CoD için de yapmak istiyor.(Shiftdelete)